Naomi deed de koeien vanmorgen niet

Naomi deed de koeien vanmorgen niet

Dag 633 is alweer aangebroken in de wondere wereld die Utopia heet. De dag begint altijd met het verzorgen van de koeien maar dat ging vanmorgen niet van zijn luie dakje…

Ivan stond namelijk op tijd weer op omdat de koeien immers op tijd verzorgd moeten worden. Zodra hij wakker is en omgekleed gaat hij richting Naomi. Echter blijft zij liggen en maakt weinig aanstalten om op te staan en de dieren te verzorgen. Ivan besluit na verschillende pogingen maar om naar Stefanie te gaan op de vide. Daar krijgt hij gelukkig een fijnere reactie op. Want als Stefanie wakker is steekt ze twee vinger in de lucht als teken dat ze even aan moet kleden en er binnen 2 minuten klaar voor is. Ivan geeft haar een boks en is blij dat hij het niet alleen hoeft te doen. Ivan gaat daarna nog even naar Nicole en geeft haar een kusje. Daarna gaat het stel richting de stal om de koeien te verzorgen. Wat later zijn er ook nog eens wat problemen. Het hek van de stal is blijkbaar kapot, dus is het aan hen dit zo snel mogelijk te repareren. Dat gaat gelukkig snel. Om 08:30 uur is alles klaar in de stal en keren Ivan en Stefanie terug naar de loods.

Niet veel later komt er activiteit in de loods, zo zien we Cees zijn oefeningen in bed doen en wat later op de weegschaal staan. Hij is namelijk 2.5 kg aangekomen. Ook de rest begint wakker te worden, dat is rond 10:00 uur. Steeds meer bewoners horen snotteren, hoesten en alles wat erbij hoort. De griep lijkt de loods langzaam maar zeker over te nemen… Bas is ook wakker en stort zich op zijn kuikens maar er is een raadsel. Hij mist namelijk één kuiken en snapt er helemaal niets van. Gelukkig blijkt Stefanie diegene te zijn die aan het knuffelen was met het kleine diertje… Wat zal deze dag nog meer brengen?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Hortence at 16:07

  Bjorn,en Cees ,kunnen ook een keer de koeien doen.Cees,doet maar met zijn handen in de zakken lopen om in de gaten te houden was Rolf doet.Bjorn,met en bezem nog mop gezien.De was doet Bjorn,ook niet koken doet Bjorn ook niet.Wat doet Bij wel hele dagen Stapel op stapel op stapel op stapel achter de pc zetten.Naomi,heeft een stier ziekte en is een vrouw.Wilco,had erg last van zijn rug maar stond elke morgen vroeg met Ivan bij de koeien.Daarna ging hij bouwen in de loods.Cees,helpt niet met dingen tillen .Weg dan.Dan kan Rolf wat beter ademen.

 2. anneke g at 12:19

  Mag ze ook een keer een dagje over slaan er zitten er nog 14 in die het kunnen over nemen ,zoals Benjamin of Rob of Mark wat dacht je van Gina of de nieuwe Rowena en omdat hij toch vroeg op staat Cees kan hij zijn ei bij de koeien kwijt die luisteren niet en de rest moet en het elke dag aan horen .

 3. caroll at 11:39

  Ik vind dit wel heel kort dhoor de bocht. Ik zie haar bijna iedere morgen de koeien verzorgen. Als ze dan1x keer geen zin heeft, dan is ze een verwend meisje.Ivan had gisterochtend ook geen zin is hij nu ook een verwend jongetje?

 4. Anja at 10:18

  Top van stef om naar de koeien te gaan, mevr naomi chagarijnig??? Ze geeft gewoon geen anrwoord aan ivan, bleeeee, wat doet dat kind de laatste tijd toch uit de hoogte, ze had zo een grote mond tegen stef op de vraag een tijdje terug of ze de koeien mocht doen of in ieder geval helpen, nou volgens naomi zit zij langer in utopia dus zij mag het blijven doen,
  Nou je ziet het, als het haar uit komt mag stef

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *