Onderzoekbureau Sensz kwam langs

Onderzoekbureau Sensz kwam langs

We gaan nog even terug naar gisteren, het onderzoeksbureau Sensz kwam namelijk even langs. En “toevalligerwijs” was er toen ook een grote storing die door veel Utopia fans in twijfel wordt getrokken. Enfin, we melden even wat er allemaal gebeurd is.

Sensz is een onderzoekbureau voor horecagelegenheden. Zij kwamen gisteren controleren in Utopia op verzoek van Rolf. Hij wil namelijk dat duidelijk wordt hoe het zit met de regels en hygiëne. Cees was ook bij dit bezoek aanwezig omdat hij regelmatig ruzie had met Rolf over de keuken. Plus wilde hij wel eens zien wie er gelijk heeft. Al snel blijkt dat Cees gelijk heeft, horeca producten mogen bij prive producten in de koelkast liggen. Zolang alles netjes gelabeld wordt is het prima… Op naar het tweede punt want volgens Rolf mag er privé worden gekookt in de horecakeuken. Rolf wil dit niet en wil dat de horecakeuken alleen voor horeca is. Maar ook dit hoeft niet, er mag voor de groep gekookt worden in de horecakeuken, mits deze schoon wordt achter gelaten. Op naar het volgende puntje. Volgens Rolf kan alle horeca in Utopia sluiten als bijvoorbeeld alleen de horecakeuken wordt afgekeurd. Als het fout gaat, dan moet alles dicht. Dat is niet waar. Alles staat los van elkaar horeca, Luifel en Baas Beach. Het enige waar Rolf volgens Cees wel gelijk in had, is dat hij als eindverantwoordelijke producten mag weggooien. Staat er eten van bijvoorbeeld Mark in de koelkast en een week later nog? Dan mag hij uit hygiënische overwegingen dat weggooien. Cees maar ja, dat is ook logisch.

Dit is het geen wat Cees vertelde hoe het gegaan is. Zodra hij klaar is moet Mark er om lachen en is nu wel benieuwd wat Rolf gaat vertellen in het eerstvolgende centraal. Cees heeft in ieder geval zijn bevestiging gekregen. Hij had gelijk op meerdere punten. Wel is het zonde van het geld, want Sensz langs laten komen koste ook nog eens wat…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *