Ivan vindt Rolf zielig

Ivan vindt Rolf zielig

De dag gaat rustig voorbij in Utopia, we zijn weer een storing rijker maar deze is inmiddels weer opgelost. Rolf en Ivan hebben een gesprek gehad over Rolf. Want Rolf lijkt niet zo geliefd meer in de groep en het botst regelmatig. Ivan zegt buiten tegen Benjamin dat hij met Rolf te doen heeft. Ik vindt hem zielig man. Ik denk dat het hem heel moeilijk gemaakt wordt. Hij schreeuwt gewoon om aandacht, maar krijgt het van niemand voegt hij eraan toe. Benjamin knikt en kan het zich niet voorstellen dat Rolf het naar zijn zin heeft, maar constateert ook dat het misschien juist wel komt omdát Rolf zo hard schreeuwt.

Als Rolf zich bij de heren voegt en opgewekt wat roept over Hollandse paddenstoelen, sluit Ivan aan bij de mening van Benjamin. Hij is wel aanwezig bevestigt hij. Hij heeft een hele grote bewijsdrang. Benjamin vertelt dat hij het moeilijk vindt om met Rolf om te gaan. Rolf praat te veel maar doet te weinig. Daarbij geeft hij altijd aan dat hij dingen op zijn manier wil doen en zich niet wil aanpassen. Daar heb ik moeite mee concludeert Benjamin.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Bardy247 at 23:02

  Ivan die het zielig vindt voor Rolf.
  Je kunt wel merken dat de nominaties er weer aankomen.
  Altijd tegen die tijd komt Ivan met zijn gespeelde gevoelige kant. Zodra hij weer mag blijven verandert hij weer in de ongelooflijke dominante intimiderende testosteronbom die elk moment kan ontploffen. Waardoor iedereen op zijn/haar tenen loopt.

 2. gea at 22:29

  Ik hoorde net de uitslag van het sense onderzoek, bleek toch dat meneer Cees gelijk had, hij vergat alleen te vragen of het wel goed was als je ergens met je vingers inzit of van een lepel eet en die weer terug doet in de pan en in je neus peutert of dat wel mocht.

  • Yvon at 22:42

   Wat zal hij weer stralen gea,jammer voor Rolf hij wordt steeds in het nouw gedreven al of niet zijn eigen schuld.
   Maar we zullen een hele triomfantelijke Cees zien,hij zal het wel iedereen apart vertellen of in een staand centraal.

  • anneke g at 12:14

   Je hebt het Cees zien doen omdat in beeld kwam maar je ziet niet wat die andere misschien ook doen alleen ze brengen dat niet in beeld, weet jij wat ze op de w.c. doen of onder de dekens .
   Iemand die op het aanrechtblad zitten is ook niet schoon.
   Er lopen meer smeerpoetsen dan je op beeld( in het half uurtje) ziet.
   Maar daar kan je over schrijven ieder zijn eigen mening het is gewoon een smerig zootje daar geen wonder dat er zieken zijn ze besmetten elkaar ( was dat maar met werk dat ze elkaar besmetten)

 3. MariaBora at 22:18

  Er zijn maar een paar mensen die echt iets doen, dan zijn er nog een paar die er alleen maar over praten om wat te doen, en ook nog een paar die een beetje aan de laptop zitten en denken dat ze wat doen

  • Yvon at 22:25

   Boerderijbert Bas is mijn vriend ook niet,hij komt ook overal mee weg!!dat snap ik ook niet.
   Ik vind nog altijd dat ze Rolf geen kans hebben gegeven,vandaag vond Ivan hem zielig,komt Benji met zijn verhaal en loopt Ivan voor het gemak maar weer mee,ze maken er zich allemaal makkelijk vanaf,op deze manier komt Rolf er nooit.

 4. Toet at 20:06

  Rolf is onsympathiek onaardig en gunt niemand iets Weg met die loozer.Geef mij maar bas en Wim.Wat is Bas lief voor de dieren ,Echt hart verwarmend.

 5. maria at 20:05

  Ja en dat zegt Benji.. niks doen.? Nou als er een bank hanger is die onderuit gezakt zit is hij het wel.Als hij goed had gekeken dan had hij kunnen zien dat rolf wim de hele middag geholpen heeft met het glas in de pui te maken. Moeten ze hem de maaltijd bereiden voor de groep niet uit handen nemen. De meiden wilden het niet meer doen. Toen zei rolf ik doe de hele week koken en meteen promo maken voor het restaurant. Ze waren er allemaal mee eens en vonden het een goed idee. Een trouwens sprak vooral benji ook niet zo over bas en later bjorn. Hoor hem nog zo roddelen over bjorn.Ik denk maar wie zegt het……..juist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *