Cees praat met Armanda

Cees praat met Armanda

We gaan nog even terug naar gisterenavond, er werd veel gesproken over vandaag. Want vandaag moet Armanda beslissen wie Utopia definitief moet verlaten, Cees, Rolf of Gina. En de oudste bewoner uit de loods begint zich toch een beetje druk te maken…

Je bent wel heel makkelijk hoor zegt Cees tegen Armanda. Hij vindt dat ze meer voor haarzelf op moet komen. Sommige bewoners vonden het fruit dat Armanda graag wilde namelijk te duur, terwijl zij zelf alleen maar alcohol drinken voegt Cees eraan toe. Ik heb nu toch fruit antwoordt Armanda, ik trek me er gewoon niks van aan. Misschien kun jij dat ook doen, al die discussies zijn allemaal in het verleden en is verder niet belangrijk. Dan begint Cees over morgen (vandaag dus) vindt je het moeilijk morgen vraagt hij. Armanda antwoordt dat ze er wel een beetje uit is. En Cees vraagt door en vraagt of ze het eng vind. Armanda loopt weg, ze lijkt er niet zo’n zin in te hebben maar Cees loopt erachter aan. Hij besluit dit keer wat directer te zijn en vraagt of hij zich zorgen moet maken. De twee lachen, en Armanda antwoordt dat Cees zich sowieso geen zorgen hoeft te maken. Cees antwoordt dat hij dat eigenlijk nooit doet. Wat ik steeds gezegd heb tegen de anderen is ik ga gewoon niet! Dat is de juiste instelling aldus de nieuwste bewoner van Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. MariaBora at 14:07

  omgangsregeling met kinderen, dat zijn familiezaken en hij mag daar niet op worden aangevallen , niemand heeft daar wat mee te maken, laten we het bij Utopia houden.

 2. anneke at 10:58

  Waarom is Cees een slijmert iedereen maakt elkaar zwart ,Rolf en Gina die drinken toch te veel.
  En Rolf slijmt toch ook en zegt Cees mist zijn familie ,en dit alleen om hem weg te hebben.
  Volgende keer wie de meeste stemmen heeft gewoon weg er is niet voor niks 25 stemmen gegeven, volgende keer meteen weg na het stemmen

 3. gea at 09:40

  Cees is weer op zijn best ,bezig iedereen zwart te maken behalve zichzelf want Rolf zuipt teveel voert geen reet uit, Gina zuipt teveel en vreet teveel en Cees nee Cees doet niks verkeerd Cees is altijd aan het schoonmaken ( met een vies doekje) loopt iedereen te ergeren maar Cees is een heilig boontje.

  • Ann at 09:48

   Yep gea, dat is cees, ik begrijp niet dat niemand dat goed doir ziet.. En dan maakt hij zich geen zorgen dat hij eruit moet, zegt hij.. Jaja.. Hij kan er beter uit, denk dat hij als het goed i, omgangsregeling heeft met zijn jongste kinderen, of niet??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *