Ook Rolf praat met Armanda

Ook Rolf praat met Armanda

Niet alleen Cees sprak gisterenavond met Armanda over de eliminaties, Rolf deed dit ook, in hoeverre loopt hij gevaar?

Zie je op tegen morgen of kijk je ernaar uit? vraagt Rolf aan Armanda. Het blijft even stil en dan antwoordt ze nou ik vind het wel jammer dat er iemand weg gaat. Ja antwoordt Rolf ook nog eens door jou toedoen! Hoe vindt je die dan? Armanda benadrukt dat ze het echt jammer vindt en Rolf snapt wel hoe ze zich voelt. Het is ook echt k*t hoor, ik had dat twee maanden geleden natuurlijk. Dat is zo bizar! Maar wat Rolf ook bizar vindt is dat je binnen een korte tijd een band met iemand op kan bouwen. Armanda knikt maar ja terwijl Rolf door praat… Uiteindelijk benadrukt Rolf dat het niet uit maakt, ik weet dat Gina en Cees heel graag willen blijven. Ja dat is wel duidelijk ja antwoordt Armanda. Het is gewoon zoals het is gaat Rolf verder. Daar kan ik niks aan veranderen, dat is jouw gevoel. Echter lijkt er bij Armanda nog wel wat twijfel, voor Cees is het wel een beetje dubbel, hij mist ook zijn familie voegt hij eraan toe. Maar dat Gina wil blijven is w el duidelijk. Ben je er al uit vraagt Rolf nog maar eens. Armanda antwoordt dat ze het nog even spannend houdt. Ohh wat ben jij erg zegt Rolf als grapje. Beide lachen… Wie denk jij dat er weg moet? Cees, Gina of Rolf?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *