Er is vannacht veel gebeurd!

Er is vannacht veel gebeurd!

We kunnen het amper bijhouden, er is gisterenavond en vannacht namelijk nog veel gebeurd! Allereerst hadden de bewoners nog een centraal, wat wij eerlijk gezegd totaal gemist hebben! Gelukkig hebben we de video nog zullen we maar zeggen. Gezien het feit dat er zoveel gebeurd is zul je dat zelf even terug moeten kijken, maar dat is niet erg op een maandag toch? Enfin wat er nog meer gebeurde naast het centraal is het volgende: na het centraal was er namelijk nog een feestje. Een feestje met wat (alcoholische) versnaperingen. Het is alweer even geleden dat er een feestje geweest is dus dat werd dan ook goed gevierd op de Utopiaanse manier. Rond 23:00 zat het feestje erop en toen gebeurde er nog iets bijzonders… Gina lag namelijk bij Rob in bed! Er gebeurde verder vrij weinig, en uiteindelijk was Rob het beu. Hij stuurde haar zijn bed uit. Na wat bed wisselingen op de vide lijkt de rust er eindelijk te zijn… Maar nee, Gina besluit Mark wakker te maken en zegt tegen hem dat hij even mee moet komen. Gina vertelt dat ze helemaal geen hapjes heeft gehad, het is maar een rede om iemand wakker te maken natuurlijk… Na wat klagen verder duiken de twee achter de laptop. Een paar uur later gaat dan toch de frietpan aan zodat Mark Gina van snacks kan voorzien. Maar na het nuttigen van de snacks zijn de twee nog niet klaar, nee ze willen nog een grap uithalen. Dit keer is de wc het doelwit. Gina en Mark zijn druk bezig met ballonnen die uiteindelijk in de wc gegooid worden. De bedoeling is dat als de deur open getrokken wordt je bedolven wordt door ballonnen en andere dingen. Want er worden ook balletjes in gegooid. Daarna gaat het stel eindelijk slapen. 

Niet veel later brak dag 650 aan. Armanda was vroeg wakker en moest naar de wc, ze deed de deur open en de eerste balletjes kwamen de gang op gerold. Snel doet ze de deur weer dicht en doet alsof er niets aan de hand is. Niet veel later trapt Ivan er wel “volle bak” in. Gelukkig is Ivan met zijn beste been uit bed gestapt want hij ontploft dit keer niet. Wat zal de dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Wil at 11:41

  Wat een vreselijle irritante Gina vannacht, stomdronken, ik hoop dat armanda wijs is en die kleuter laat gaan, maar ik denk dat ze rolf eruit stemt

  • Hyl at 14:49

   Jammer dat gina er niet uit moest, bah wat een vreselijk kinderachtig en stomdronken kind is dat, ik snap niks van mark, zodra ze buiten is laat ze mark vallen, ze heeft hem dan niet meer nodig voor haar karretje.

 2. anneke at 10:43

  Moet voor Gina de lege luivel open omdat ze trek heeft in een snack, ik zeg het al vaak waarom geen kleine frietuurpan voor die paar snacks moet toch elke keer dat ding aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *