Moet Gina naar huis?!

Moet Gina naar huis?!

Vanmiddag moet Armanda bepalen wie van de genomineerden Utopia definitief zal verlaten. Na een rumoerige nacht is er nogal wat negativiteit ontstaan rondom Gina. Zal zij dan naar huis moeten?

Bas begon vanmorgen al voorzichtig een gesprek met de nieuweling, nou ik ben benieuwd zei hij. Echter liet Armanda niet heel veel los zoals ze dat in de meeste gesprekken wel deed. Wel laat Bas duidelijk merken dat hij helemaal klaar is met Gina. Vannacht zou Gina namelijk meerdere opmerkingen gemaakt hebben over de relatie tussen Stefanie en Rob. Ook dook Gina met Rob in bed wat niet echt gewaardeerd werd door Stefanie. Niet veel later spuwt Stefanie ook haar gal rondom Gina. Die gaat het nog bezeuren vandaag voegt ze eraan toe. Of jij moet haar naar huis sturen. Armanda probeert er een beetje neutraal in te blijven en neemt het op voor Gina. Maar dat wordt niet gehoord, Bas vraagt zich af waarom Gina bij Rob in bed ging liggen. Voor aandacht aldus Stefanie. Dus ze mag naar huis, ik zal je helpen met je keuzen, ik kan best nog twee maanden met Cees en Rolf . Ik ook zegt Armanda nadat ze lang stil bleef, maar dat denk ik over alle drie voegt ze eraan toe. Bas benadrukt dat het de keuze is van Armada, maar grapt Bas  als ze Cees naar huis stuurt, dan krijgt zij het wel met hem aan de stok. Armanda vertelt dat ze gisteren al haar keuze heeft gemaakt en ze is niet bang voor de reacties van de groep. Iedereen weet dat dit erbij hoort en ze denkt dat mensen er wel begrip voor kunnen opbrengen. Stefanie heeft nog één argument voor Armanda waarom ze Gina het beste naar huis kan sturen. Ze denkt dat Mark niet naar huis zal gaan. Hij bluft. Hij is hier om te winnen, volgens Bas. En het zou heel goed zijn voor hem, volgens Bas en Stiff. Kan hij eindelijk zijn ruggengraat weer uit de kist halen aldus Stefanie. Zal Armanda naar de groep luisteren en Gina naar huis sturen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Druif at 11:58

    Ach , normen en waarden zijn ver te zoeken in Utopia bij de meesten. Heb je ze wel word je er uitgeknikkerd .
    Afwachten maar weer .

  2. anneke at 10:35

    Als Gina wel naar huis moet neemt ze alle kappers spullen mee, maar die zijn toch niet van haar zelf die zijn toch van een sponser ja misschien zijn alleen de scharen van haar.
    Hoe komt ze er bij om met Rob het bet in te duiken duiken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *