Cees verwacht niet naar huis te gaan

Cees verwacht niet naar huis te gaan

Het duurt nog een paar uur en dan zal Armanda bekend maken wie van de genomineerden definitief naar huis moet. Cees werd vanmorgen aangesproken door Rob. Hij is namelijk benieuwd of de genomineerde zenuwachtig is.

Bij het rokersbankje vond het gesprek plaats, vindt je het spannend vraagt Rob. Cees antwoordt nee totaal niet. Want ik ga toch niet naar huis. Dat is makkelijk zat, er is niets spannends aan voor mij. Ze heeft me al zo veel positiviteit gegeven. Rob denkt ook niet dat Cees weg moet. Ik verwacht ook geen verrassingen, ik verwacht dat Rolf gaat voegt hij eraan toe. Of dat daadwerkelijk gebeurd is natuurlijk nog even afwachten. Gina is ook niet bepaald geliefd... Momenteel heeft Armanda een gesprek met Cees en zal naar verwachting de andere genomineerden ook nog afgaan. Er wordt onder andere besproken hoe Cees Utopia ervaren heeft. En Cees laat blijken dat hij met gemengde gevoelens in Utopia zit. Ik vind het nog geen ideale samenleving voegt hij eraan toe. Wel is er al veel veranderd. Maar blijven wil Cees wel, hij wil in Utopia laten zien hoeveel hij nog kan voor zijn wat oudere leeftijd. Zal het spannend worden of gaat Rolf gewoon naar huis? Het kan nog alle kanten op!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 07:12

  Ik vind het erg jammer voor Rolf. Maar van de andere kant ben ik ook BLIJ voor HEM. Wat voor een eer kun je behalen bij deze huidige groep inwoners. Het koeioneren wat de groep richting Rolf deed, totaal geen steun ontvangend, moet Rolf alleen maar heel erg blij zijn dat hij terug gaat/kan naar zijn meissie en familie.

  Ik blijf het vinden, ik heb nog nooit zo’n onsamenhangende, slechte en hypocriete groep meegemaakt als dit jaar 2015 BAH.

 2. gea at 14:57

  Bas heeft haar ook omgekocht, want als zij zou beloven Cees erin te houden zou hij ervoor zorgen dag zij kon blijven. Ben alleen benieuwd voor hoelang zij had toch eigenlijk niet de behoefte om te blijven.

  • Ann at 14:38

   Ja, niet normaal, joh yvon.. Volgens mij word dit allemaal bij de mol spelletjes om meer kijkcijfers, nu ga je mij niet vertellen dat die armanda niet zag hoe cees is op tv of internet.. Volgens mij wordenze gewoon aangestuurd. Wie laat cees er nu in.. Ofdie gina

   • Yvon at 14:46

    Ik geloof ook niet meer in de echtheid van het spel,als Cees er uit was gegaan was het spel,denk ik saai ,hij is ingehuurd voor een mager loontje,of bekendheid,maar wie neemt je na zoiets nog serieus,toch!!!
    Gina is een goedkope kapster en verdient ook nog geld!!
    Ben blij dat Rolf weg is hem kunnen ze niet meer treiteren

  • anneke at 22:46

   Ik vind het wel erg ver gaan dat je schrijft, hij heeft zijn judas kussen gehad.
   En ik dacht dat 25 stemmen genoeg zegt om er uit te moeten .
   En gea die ene stem op Armanda had niet veel uit gemaakt .

 3. gea at 11:26

  Wat wil Cees nog meer laten zien dan , hobby’s heeft hij niet, evenementen organiseren doet hij niet, merchandise bedenken doet hij niet , ja alleen utopia koffie een keer over gehoord daarna ook niet meer. Alleen een beetje schoonmaken en zeuren als een ander niks doet verder heeft hij geen toegevoegde waarde.

  • Ann at 11:56

   Jawel gea, cees doet zoveel.. Hij is meelevend met rolf, hij zegd goed de waarheid tegen bas, hij ordend de koelkast, zorgt dat alles netjes spik en span gepoetst is in de keuken, met welverstaan schone doeken, hij verafschuw roddelen, en heeft voor iedereen een luisterd oor. Als er wat aan de hand is troost hijze met hele wijze woorden, zoals elke liefhebbende vader zou doen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *