Rolf moet Utopia verlaten

Rolf moet Utopia verlaten

De bewoners zitten op de banken. Het moment van de waarheid is aangebroken!

Cees is veilig
Ik ben hier maar een paar dagen, maar je hebt me al geholpen met van alles. Dus bedankt daarvoor! Ze roemt zijn inzicht en stelt hem veilig.

Rolf of Gina
Armanda zegt tegen Rolf dat hij zichzelf is tegengekomen in Utopia en dat dit een mooie basis is. Tegen Gina zegt ze dat zij een hele lieve meid is en dat ze het niet over haar hart kan verkrijgen om twee geliefden uit elkaar te halen. Daarom gaat Rolf naar huis.

De eerste reactie
Ik voelde het. Ik wist het. Het is totaal niet erg. Mijn Utopia is hier twee maanden geleden begonnen met het idee dat ik de bv zou willen helpen, de horeca wilde oppakken en de akker wilde doen. Ik ben mezelf tegengekomen, dat is misschien nog wel het mooiste. Mijn Utopia is anders uitgepakt dan ik had verwacht, maar daardoor niet minder mooi. Misschien wel mooier aldus de Rolf. Hik vertelt dat hij in Utopia één ding heeft geleerd zijn bla, bla, bla overschaduwt zijn talenten. En daar gaat hij nu verandering in aanbrengen. Ook wil hij het zingen gaan oppakken. Rolf vertelt dat hij te weinig heeft genoten, omdat hij het zo zwaar met zichzelf had. En een leuke bijkomstigheid hij kan nu terug naar zijn meisje. Rolf lijkt er vrede mee te hebben. Ook krijgt hij een compliment van Cees. Daarna is het tijd voor het afscheid.

Rolf neemt zijn verlies zeer sportief op. Hij geeft zelfs het geld wat hij in Utopia bij elkaar heeft gesprokkeld, ruim € 200,-, aan Armanda. Dit kan zij gebruiken om al haar dromen in Utopia waar te maken. Na heel veel knuffels moet Rolf toch echt gaan. Samen met Wim draagt hij zijn kist naar de poort. De hele groep loopt mee naar het hek. Zelfs één van de eendjes zwaait Rolf uit. Ik ben jullie allemaal zo f*ucking dankbaar aldus Rolf. En dan loopt hij door de poort. Rolf loopt met zijn kist naar de poort. Maar eerst neemt hij nog even afscheid van de de eendjes. Daarna is het tijd voor het fotomoment! En dan verlaat Rolf het Utopia terrein, zijn avontuur is vandaag beëindigd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. maria at 11:42

  En wat Bas betreft ,die was direct uit op het geld .Rolf had nl nog ruim 200 euro over.Bas vroeg direct om het geld. Dus toch een egoïst en iemand van ikke ikke.Cees was er ook niet over te spreken dat Rolf het geld gaf aan Armanda en begon meteen weer te roddelen.En Bjorn ook ineens aardig pff wat een huichelaar.Die was blij dat een concurrent weg ging.Gina hoef ik niet veel over te zeggen want dan kun je wel een boek schrijven. Die zou zo weer naar de kleuter school moeten gaan.Maar al om al kon je merken dat Rolf daar niet gelukkig was.En eigenlijk ook graag naar huis wilde.Daar kan ik hem niet ongelijk in geven.Hij kan met de ervaring die hij in utopia heeft opgedaan, verder buiten utopia mee aan de slag gaan en in de praktijk brengen. Dus het mooiste is dan dat Rolf weer bij zijn familie is en vriendin die hem wel waarderen. Dus Rolf succes.

 2. maria at 11:30

  Ten eerste vind het erg jammer dat Rolf weg is.Ik had liever cees of gina zien gaan. Rolf vanaf het begin geen kans gekregen.Hij werd meteen getreiterd/gepest en tegen gewerkt als hij iets wilde doen.Ja cees ineens complimenten geven aan Rolf(terwijl hij een van de ergste was die hem gepest heeft,naast Bjorn) Wat hij ook voorstelde werd meteen de grond in geboord.Medewerking kreeg hij niet en men liet hem vaak links liggen.Ja hij had ook zijn minpunten.(hebben wij toch allemaal)met de stemming was het duidelijk te zien wat een viezigheid er gespeeld werd.Wat Mark betreft die was Gina niet achterna gegaan.Gina zei het gisteren nog en de andere bewoners ook nog tegen Armanda.Dus hoezo 2 geliefden niet uit elkaar halen?Heb het idee dat Mark niet op de bank mocht komen ,want nav mening streamers was hij diegene die de publieksrem had moeten krijgen.( dus ik denk……juist)Hij was anders op de bank gekomen.

 3. Mjo at 07:16

  Ik vind het erg jammer voor Rolf. Maar van de andere kant ben ik ook BLIJ voor HEM. Wat voor een eer kun je behalen bij deze huidige groep inwoners. Het koeioneren wat de groep richting Rolf deed, totaal geen steun ontvangend, moet Rolf alleen maar heel erg blij zijn dat hij terug gaat/kan naar zijn meissie en familie.

  Ik blijf het vinden, ik heb nog nooit zo’n onsamenhangende, slechte en hypocriete groep meegemaakt als dit jaar 2015 BAH.

 4. gea at 18:29

  Bas vroeg heel sarcastisch aan Rolf of hij nog geld had en dat hij dat niet mocht meenemen, waarop Rolf zij dat hij het geld al aan Armanda had gegeven om haar idealen te bekostigen.

 5. Yvon at 18:29

  Het zijn allemaal grote huichelaars,de grootste is Cees hij geeft Rolf nog een compliment hij heeft Rolf tot op het bot af gekraakt bah bah!!
  Laat Gina maar blijven want zij heeft ook een hekel aan die opa.
  En zo zie je maar weer wat een fijne vent Rolf is,om die twee honderd euro weg tegeven
  Respect Rolf ga maar lekker naar je meissie en vergeet die bende in Utopia maar snel.
  Ivan en Rob die waren wel aardig voor hem

 6. Toet at 18:02

  Nee Ann je hebt het goed geschreven.Rolf had gewoon niet moeten schreeuwen .Gewoon mee gaan in de groep.Als er hulp nodig is aanpakken.Hij heeft het gewoon niet goed aangepakt.Van mij mocht Gina er uit.Ik vindt haar echt wel aardig .Maar ze voegt niets toe.Trouwens haast niemand daar.

 7. Anja at 16:13

  Ik had liever kleuter Gina ien vertrekken, dan leef mark tenminste weer op, hij laat zich leven door gina, wanner gaan zn oogkleppen af?????

  • Mjo at 07:21

   Anja, ik denk dat als Gina eruit was gegaan, Mark zijn 24uur had aangevraagd en ook was vertrokken. Dat heeft hij meerdere malen gezegd.
   Maar van de andere kant, denk ik ook weer dat het tactisch spelletje van Mark geweest kan zijn. Een soort druk/pressie middel, zoiets van denk er aan Gina er uit, dan ga ik ook. Daar zie ik hem ook wel weer toe in staat.

 8. Farah at 16:04

  Had niet echt een voorkeur , maar Rolf zijn luide stem zal ik niet missen. Volg soms live met oordopjes in en als Rolf begon te praten …Zo!! wat een volume zeg.

 9. Ibbel at 15:57

  Ik haak af. Kijk niet meer. Kan niet meer naar die Cees kijken. Ongelooflijk dat hij er niet uitgestemd is. Had er zo op gehoopt. Dus: vaarwel Utopia

 10. Toet at 15:40

  Wat een aardig gebaar van Rolf .Om dan toch zo groots te zijn om het geld aan haar te geven.Ik had liever Gina zien gaan kijken wat mark dan gedaan had.

  • Ann at 16:51

   Nou toet, het zal je verbazen, maar ik geef je gelijk wat rolf betreft over dat geld, want bas wilde dat geld.. Voor mij, maar is geen verrassing voor jou had cees eruit gemogen.. Maar wat gina allemaal uitspookt vind ik ook totaal niet kunnen.. Zij had er van mij ook uit gemogen.. Ha en heb ik het te snel geschreven??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *