Gina vertelt waarom ze bij Rob sliep

Gina vertelt waarom ze bij Rob sliep

Zoals we eerder al omschreven heeft Gina een paar uurtjes bij Rob geslapen vannacht. Het was een rumoerige nacht waar je hier alles over terug kunt lezen. Wat later, nadat Rolf Utopia definitief verlaten heeft besluit Gina met Mark te praten over het voorval.

De twee maakte samen een wandeling over het Utopia terrein. Gina is erg blij dat ze alsnog mag blijven ondanks het feit dat ze genomineerd is. Uiteindelijk geven de twee elkaar zelfs een innige zoen van vreugde. Maar dan begint Gina over iets anders, het gaat over het voorval met Rob. Ja ik zeg ’t nog maar even voor de duidelijkheid he begint Gina, voordat er straks weer misverstanden komen. Dat ik bij Rob sliep, no f*cking way! Het is Stiff d’r vent en ik ben stapelverliefd op jou. Ik wilde gewoon bij iemand slapen vannacht en Rob lag toevallig in het bed dat ze zag. Het had net zo goed Bjorn of Nicole kunnen zijn, dan was ze er ook bij gaan liggen. Mark snapt het helemaal, dat weet ik toch, voegt hij er geruststellend aan toe, dat heb ik toch gezien?  Gina maakt het toch nog even zo duidelijk als ze kan. Sowieso, nee benadrukt ze, Rob… nee!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Hortence at 15:04

  Mark,heeft geen ruggengraat vanaf hij met Gina ,omgaat.Gina ,is schaamteloos !!Ze heeft met Rob geslapen.Ik wacht het af .Kijken als die moeder van Gina,bij het hek komt om haar te waarschuwen voor haar hoerig gedacht. Ze was er zo snel bij wat Mark,had gedaan.Gina ,kus met ander mannen waar Mark bij is.Gina ,seks in de zelfde kamer niet ver van Mark.Mark,je ouders,vrienden en zus zien hoe Gina ,voor jouw vreemd gaat .Haar prachtige verschijning is net zo waardeloos als haar hoerig gedraag.

 2. Corrie at 10:15

  Is Mark zo wanhopig!!! dat die alles pikt van die waanzinnige geloof me als die uit Utopia stapt
  is ze hem na een half uur vergeten, ze spoort namelijk niet en vindt de eigen erg zielig van wat ze in het verleden heeft mee gemaakt, goh wie heeft in zijn/haar verleden niet iets mee gemaakt de halve wereld toch, get a live girl!!!!

  • Hyl at 10:34

   Nou die Gina lijkt zo vroom, maar geloof me, als ze eruit is heeft ze mark niet nodig, en mark laat zich aan het lijntje houden!!!!!
   Ik vind gina een kleuter die alle aandacht vraagt op kleuterniveau, bovendien is ze een s…….

 3. Anja at 18:51

  De drank had je moeten laten staan Gina !!!!!!!! Je was hartstikke dronken

  En mark??????? Wieber gina toch, je vind het nog goed ook dat bezopen gedrag
  Niet te vertrouwen die zuiplap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *