Nick en Simon waren in Utopia!

Nick en Simon waren in Utopia!

Gisteren vond het Live in de loods concert weer een keer plaats in Utopia. Het was alweer even geleden maar gisteren was het dan weer tijd voor een feestje. Niemand minder dan Nick en Simon kwamen namelijk een optreden verzorgen! Rond 20:00 uur kwamen de eerste gasten het terrein op om van deze Nederlandstalige muziek te komen genieten. De bewoners hebben allemaal hun taak, zo stonden Gabriëlle en Nicole bij de garderobe, de merchandise werd bemand door Rowena, Armanda, Benjamin en Cees en zagen we Bas en Wim achter de bar staan. Naomi maakte uiteraard de foto’s. Bjorn heeft de presentatie op zich genomen en kondigt als alle gasten binnen zijn de twee aan. Niet veel later brengen de twee Volendamse zangers verschillende hits ter gehoren. Ook wordt er nog een fan in het zonnetje gezet, de dame in kwestie heeft via de wenspot het live in de loods concert mee kunnen maken. Rond 21:30 zit het optreden er weer op, maar het feestje gaat nog door. Er wordt nog lekker muziek gedraaid en het feest ging dus nog wel even door. Het optreden van Nick en Simon terug kijken? Bekijk dan de onderstaande video terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
    • gea at 10:26

      Ben je iedereen aan het bespioneren ofzo, eerst Ann en nu mij ga je iedereen zijn gangen zo na. Trek jij soms wel volle zalen, en jij maakt mij niet wijs dat jouw echte naam TOET is is dit soms je alias.

  1. gea at 17:24

    Waarom is mijn reactie verwijderd? Mag er niet meer negatief over Cees geschreven worden. Gisteren na het optreden heb ik gelezen dat Cees een nieuw pispaaltje heeft gevonden met een Zweedse naam, hij ging wwer zeuren tegen Armanda dat hij alles maar liet slingeren en zijn taken niet deed, heb je zeker niet gehoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *