Wat was de omzet van de live in de loods?

Wat was de omzet van de live in de loods?

We schreven er al over, de live in de loods met Nick en Simon. Het optreden was succesvol en aangezien het nu nog vrij rustig is in Utopia blikken we daar nog even op terug. Want volgens Bjorn was er buiten de gezelligheid ook een super omzet gedraaid. Ook Mark is het hier mee eens want hij heeft de cijfers nu. Er is 2250 omzet gedraaid. Een ouderwetse live in de loods aldus de boekhouder. Ook de organisatie was goed, alles verliep gesmeerd. De opbouw en afbouw, zo werd er na het feest nog opgeruimd en gedweild. Volgens Bjorn was het een mega geslaagde avond! Ben je benieuwd hoe het concert eraan toe ging? Je kunt het hier nog eens helemaal terug kijken. Verder is dag 651 begonnen en we zijn benieuwd wat de dag nog meer gaat brengen. We houden je op de hoogte, kom je later terug?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *