Heftige ruzie tussen Ivan en Gabriëlle

Heftige ruzie tussen Ivan en Gabriëlle

Voordat er gekozen werd wie Utopia moest verlaten hadden Ivan en Gabriëlle een heftige ruzie. De ruzie ging over troep in de loods, iets wat wel vaker voorkomt. Maar als Ivan begint te gooien knapt er iets bij Gabriëlle. Ze wordt boos…

Een aantal bewoners zaten op de bank waaronder Armanda. Ze hoort ruzie ontstaan en zegt oeps, ik heb die spullen daar neergelegd.  Al snel gaat het beeld naar de ruzie. Jij gooit dit naar mij omdat ik het moet opruimen schreeuwt Gabriëlle tegen Ivan. Als jij iets laat slingeren gooi ik het ook niet naar je toe, ga weg man! Ik ruim het op wanneer ik het wil voegt ze eraan toe, en niet wanneer jij het wil! Ik heb gezegd is dit van jou antwoordt Ivan. Gabriëlle zegt dat ze dat niet ontkent heeft maar als jij iets laat slingeren gooi ik het ook niet naar je toe. Ivan is dan wel benieuwd wat hij zou laten slingeren. Je laat zo vaak iets slingeren gaat Gabriëlle verder en ik gooi het dan niet naar je toe, zo onbeschoft ben ik niet! Wat heb ik laten slingeren vraagt Ivan kwaad, wat?! Donder op antwoordt Gabriëlle, ik ben klaar! Armanda breekt even in, ze zegt dat ze de spullen daar heeft neergelegd. Maar de twee horen het niet eens, volgens Ivan maakt Gabriëlle er een f*cking probleem van. Wat dan als ik je had geraakt gaat hij verder, wat dan?! Je maakt er een probleem van gaat Gabriëlle verder, het wordt toch opgeruimd of niet? Ik leg jou spullen hier neer, en jij gelijk gooi die shit niet naar me gaat Ivan verder. Ik gooi niet ik leg het neer! Je hebt gegooid aldus Gabriëlle en Ivan vindt dat ze een grote bek heeft. Ik ruim op wanneer ik wil blijft Gabriëlle benadrukken, en als jij naar mij gooit maak ik een statement! Ik ben er niet van gediend! En wie ben jij dan vraagt Ivan zich af. Gabriëlle antwoordt ik ben Gabriëlle uit Utopia. In de loods klinkt gelach en Ivan vraagt door, dus? Ivan ik ben klaar zegt Gabriëlle gepikeerd… Even later, op de vide, omhelzen ze elkaar en is alles weer koek en ei.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 12:22

  ivan kop dicht , dit gaan we 10.000 keer krijgen , dominante gedrag , ze hebben niks te vertellen daaro , ivan zijn utopia is zo , hij wil een resime , en de rest zijn volgers , zijn wil is wet . en als hij daaro vluchtelingen plaats in utopia , is utopia zo van de buis . dan is er geen verhaal , over een bende gesproken dan in de loods , iedereen loopt in en uit , je kunt ze niet buiten laten lopen , dus hou je kop ivan en praat verstandig , en niet altijd jou zin en jou meningen . andere mogen ook een mening hebben , die worden nu geleeft door ivan . ja en amen

 2. Ikke at 10:04

  Ik snap het niet meer is Ivan de koning of zo in Utopia en iedereen schijnt het maar te accepteren,naar huis met die vent ben hem spuugzat

 3. anneke at 18:59

  Gabrielle je weet toch Ivan is de baas Dat je dat nu nog niet weet .
  Dat er niet meer mensen hem eens de waarheid vertellen en zeggen nog 1 keer en je gaat eruit ook al is er niet op je gestemd

 4. MariaBora at 18:19

  zit er misschien iets te veel bacteriën in de lucht van de loods dat de hersenen niet helemaal optimaal functioneren als ze dat al een keer gedaan hebben natuurlijk.
  Nicole wordt op de proef gesteld wat haar zoal te wachten staat als ze met Ivan samen gaat wonen, wat een pretpark zal dat worden, dat hij niet gaat veranderen staat als een paal boven water.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *