Angela Groothuizen op bezoek in Utopia

Angela Groothuizen op bezoek in Utopia

Niemand minder dan Angela Groothuizen is op bezoek in Utopia! Maar waarom is ze daar?

Uiteraard wordt de BN’er hartelijk ontvangen door de bewoners. Daarna gaan ze met zijn allen aan de picknicktafel in de loods zitten. Daar wordt duidelijk waarvoor Angela komt. De vrouwen hebben een tijd de macht gehad en zich ingezet voor het goede doel Mama Cash. Dat is een organisatie die opkomt voor vrouwen in de kledingindustrie. En daar hebben de bewoners geld voor ingezameld. Angela komt de cheque overhandigen waarmee het behaalde bedrag bekend gemaakt wordt. Er is in totaal 2000 euro opgehaald door de vrouwen van Utopia, uiteraard met een beetje hulp van de mannelijke bewoners. Het nachtje naaien heeft dus zeker geholpen! Volgens Angela is het wel echt een mooi bedrag. En benadrukt dat de kleine acties echt bijdragen en dat het geld goed terecht komt. Daarna draagt Benjamin nog een mooi gedicht voor en komen er hapjes op tafel met wat te drinken. Voorlopig zal Angela dus nog even in Utopia verblijven, gezellig!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Bardy247 at 18:16

  De vraag voor vandaag:
  Wat is het bedrag dat Angela heeft gekregen om daar als ambassadrice langs te komen om het op te halen?
  Er is een bedrag betaald want uit de streams bleek dat ze niet pro bono publico op komt draven

  • Hannah at 00:25

   Voor de “vergoeding” van Angela heeft de regie aardig wat betaald denk ik, want dat zullen de Utopianen vast niet zelf doen.
   Ook het regelen van deze BN-ners zal wel via “achter” gaan en als het dan geregeld is krijgen de bewoners een seintje om ze te bellen en net te doen of ze het zelf hebben bedacht. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *