Stefanie en Rowena over het stemmen

Stefanie en Rowena over het stemmen

Tijd voor weer een stem gesprek, dit keer tussen Rowena en Stefanie. De dames kletsen erover terwijl ze in de keuken bezig zijn.

Stefanie vraagt zich af of het goed gaat met Rowena. Ja antwoordt ze nietsvermoedend. Dan merkt Rowena ineens dat het een sarcastische opmerking was van Stefanie. Zuchtend gaat Stefanie verder met werken. Meid, irriteer je niet zo aan mij! schreeuwt Rowena sarcastisch. Ik irriteer me helemaal niet aan je zegt Stefanie dan. Rowena laat weten dat ze dat eigenlijk wel een beetje jammer vind. Ik weet dat je het jammer vind antwoordt Stefanie en ik weet ook dat je gewoon twee stemmen op mij zet voegt ze eraan toe. Maar dat maakt niet uit. Wat twee zegt Rowena verbaasd, drie! Als je een statement wil maken moet je het wel goed doen. Ja oke zegt Stefanie maar aangezien het gesprek wat sarcastisch verloopt weet ze niet of ze Rowena moet geloven. Weet je al op wie je gaat stemmen vraagt ze door. Rowena antwoordt dat ze het zo goed als weet, maar het kan nog veranderen voegt ze eraan toe. Weet jij het al? Stefanie antwoordt dat ze het wel weet maar een ding, jij bent het in ieder geval niet. Dat heb ik ook bij jou antwoordt Rowena, dus dat scheelt meid! Maar op wie de dames dan gaan stemmen?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. wat eigenlijk zou moeten zijn bij een stemronde at 17:02

    50% publiek
    50% bewoners

    Hoeven ze niet meer bij elkaar zo opzichtig te slijmen, want dat ziet het publiek. En de bewoners houden ook nog zelf invloed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *