Mark bestelt weer posters om zichzelf te promoten

Mark bestelt weer posters om zichzelf te promoten

Eerder bestelde Mark al eens posters om zichzelf te promoten om Utopiaan van het jaar te worden en vandaag lijkt hij zijn campagne verder te willen zetten. We zagen hem namelijk bellen om het een en het ander te regelen…

Mark zondert zich even af van de groep en doet buiten een telefoontje. Hij belt naar een drukkerij en wil weer posters voor zichzelf bestellen. Langzamerhand komt de Utopiaan van het jaar verkiezing dichterbij en Mark wil zijn campagne visueel ondersteunen. Hij vraagt aan de drukkerij of zijn pakketje discreet verzonden kan worden. En dat kan, oh en Mark betaald het overigens van zijn eigen geld. Zo wordt het niet naar de BV gestuurd en op deze manier komt er niemand achter. Maar dan wordt Mark verstoord door Bas. Hij heeft het een en het ander meegekregen en Mark is nu bang dat Bas zijn geheimen verklapt. Maar dan vertelt Bas dat hij iets wil gaan doen, hij wil ook gaan zingen.  Als Bjorn het kan, kan ik het ook hoorde wij hem zeggen. Mark ziet er de grap wel van in en wil met hem mee doen. De twee bedenken een boyband act om met meerdere bewoners te doen. Wellicht ook mooi bijkomend puntje voor de promotie campagne?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *