Armanda lucht haar hart bij Rowena

Armanda lucht haar hart bij Rowena

Armanda lijkt een aantal dagen al niet lekker in haar vel te zitten. Zojuist heeft ze een rondje gelopen met Rowena over het Utopia terrein. Armanda moest even haar frustraties uitten en haar hart luchten…

Al snel wordt duidelijk dat Armanda met kleine dingetjes moeite heeft. Rowena weet gelijk waar het over gaat, ze snapt het wel. Rob, Stefanie en Wim hebben er een handje van om zich met iedereen te bemoeien voegt ze eraan toe. Maar Armanda lijkt toch op iemand anders te doelen en dat is Cees. Hij wil haar nooit geloven en dat vind ik vermoeiend voegt ze eraan toe. Hij kan je ook leegtrekken aldus Rowena. Maar dan gaat het over Rob, de twee vinden hem ook niet altijd even makkelijk. Ook Rowena uit haar ongenoegen over de mannelijke mede bewoner. Hij denkt altijd dat zijn mening de waarheid is. En Armanda merkt op dat ze zich mee laat slepen in allemaal kleine dingetjes. Ik erger me ook aan Ivan, ik vind het overbodig dat hij de webshop overhoop heeft gegooid. De oude was prima, en dan zegt iedereen dat hij zo hard werkt maar hij zoekt het ook op. Kijk maar naar de tuin, is het zo’n groot verschil? Hij zit zo hard te werken aan allemaal dingen waarvan ik denk dat kunnen we toch ook slimmer doen? Ook vind ik hem lomp en snap hem niet. Ivan maakt zich hard voor een betere wereld maar hij gebruikt wel veel plastic en papier. Rowena vertelt dat ze Ivan op zich best lief vind, soms. Maar soms ook intimiderend en dat zit haar niet lekker. Wie hebben we nog meer grappen de twee terwijl hun rondje over het terrein erop zit. Gelukkig luchtte het wel op,  we zullen het maar op even ventileren houden…

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. jane at 10:01

    amanda en rob en bas hebben niveau, beschaving, klasse en trekken de groep daarmee omhoog.
    Hoop dat iemand van de oude garde weggestemt wordt en plaats maakt voor iets nieuws.
    Ik vind dat iemand niet langer dan een jaar daar mag blijven.

  2. gea at 23:45

    Hoe ze vanavond ook deed , over die kip en die eend en dan mededelen ik doe niet meer mee met naaien. Hoe ze ook keek ,alsof ze Ivan kon verscheuren. Niet iedereen heeft geld om dure kleding te kopen, trouwens wat ze zelf aanheeft ziet er ook niet zo duur uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *