Drie nieuwe potentiële bewoners stellen zich voor

Drie nieuwe potentiële bewoners stellen zich voor

Tijd voor drie nieuwe gezichten! Drie nieuwe potentiële bewoners stellen zich hier aan je voor. Dit keer gaat het om drie vrouwen die de strijd aangaan. Twee van hen zal Utopia mogen betreden en uiteindelijk blijft er maar één over die één van de genomineerden naar huis mag sturen.

Angela
Angela is uitgever, 47 jaar en komt uit Tilburg. Ze woont al 25 jaar alleen en vind het daarom hoog tijd om met 14 anderen samen te gaan wonen. Ik vind dat theater ontbreekt in Utopia, ik wil samen met de Utopianen een theater organiseren. Ik hou van kleur en creativiteit. Zodra ik in Utopia ben wil ik gezamelijk een prieeltje maken met de spullen die voorhanden zijn zodat het ook helemaal niets kost. Ik kan iets doen aan de generatiekloof in Utopia met mijn leeftijd en levenservaring kan ik een brug slaan tussen Cees en de rest van de groep.

Gwen
Gwen is model, 26 jaar en wil wat leven in de brouwerij brengen. Ik ben niet alleen een mode poppetje ik sla ook wel mijn mannetje. Ik heb als beveiliger in de gevangenis gewerkt en zou een kickboks wedstrijd niet uit de weg gaan. Voor mij is gezelligheid met vrienden belangrijk. Maar met mij in de loods is het gedaan met de rust. Naast onrust stoken heb ik nog vele andere talenten. Maar welke dat zijn wil ik in Utopia ontdekken. Ik wil in Utopia mijn eigen kledinglijn ontwerpen, er moet ook brood op de plank komen.

Ramona
Ramona is theaterdocent, 25 jaar en een echte familiemens. Ik zit vol energie en dat komt terecht in het theater. Ik ben een trotse wereld van Almere maar zal nog trotser zijn als ik dat van Utopia ben. In Utopia mag van mij kunst veel meer naar voren komen. Ik zal theater workshops geven en voorstellingen maken. Ik kook regelmatig voor mijn vrienden. Geld vind ik niet het belangrijkste, kunst en cultuur moet een groot aandeel hebben in de ideale samenleving.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. ah at 12:34

    Doe maar Angela en Ramona. En welke Utopiaan mag vertrekken weet ik niet. Misschien Gina, Stefanie of Armanda. Ik hoop wel dat er kwaliteit voor terug komt. Verder veel succes in 2016 toegewenst aan alle Utopianen.

  2. Marja at 11:30

    Eigenlijk hoef je niet te lezen wat ze willen gaan doen, er komt toch nooit wat van terecht. Ramona een tweede gabrielle doet straks ook niets. Gwen een onruststoker, zijn er al genoeg. Angela vindt dat theater ontbreekt, utopia is een groot theaterstuk voorgeschreven door de regie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *