Armanda in tranen

Armanda in tranen

Drama in de loods! We zagen Armanda emotioneel in de keuken zitten. De tranen rolden over haar wangen, wat is er precies aan de hand?

Mark zit bij Armanda en probeert haar te troosten. Voor zover wij mee hebben gekregen heeft een andere bewoner een opmerking over het eten gemaakt. Je hoort nooit iemand over het eten en om zes uur staan ze aan je kop te zeuren. Zo is het nu eenmaal in Utopia aldus Mark. Armanda vertelt vervolgens dat ze er moeite mee heeft dat mensen altijd moeilijk doen. Mark snapt wel wat ze bedoeld maar je moet je er niet zoveel van aantrekken adviseert hij. Daarna probeert hij haar ook te motiveren, Ga niet op je bed zitten, ik verplicht je van bed af te gaan en je mascara is niet uitgelopen. En Amado houdt nog steeds van je. Kom op! Hop, in de veren! Armanda lacht een klein beetje en gaat verder waarmee ze bezig was, het koken van het eten…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Ann at 10:22

  Wat een zielige vertoning van armanda..
  Net als cees, daarom ook vaak slijmen met elkaar, alshet niet gaat hoe mevrouw het wil gaat ze huilen ofze doet niet mee..
  Ik vind haar zeer kinderachtig, ook hoe ze doet bij haar vriend, 2 kinderen bij elkaar op dat bed.. En vriendje met zijn nr zingen, wil zangcarrière zeker

 2. Wil at 20:06

  Ach Armanda, sommige bewoners zijn lomp, die hetminste uit voeren hebbende grootste mond
  Jij doet het goed, altijd vriendelijk,enz. Kunneneen hoop lomperikken niet zeggen
  Sta er maar boven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *