Bas wil real care baby manipuleren

Bas wil real care baby manipuleren

Vandaag worden Mark en Gina ouders van een real care baby, een pop die zich gedraagt als een echte baby. Bas heeft vanmorgen een plannetje bedacht, hij wil de baby manipuleren en besluit te bellen naar het bedrijf wat deze poppen verhuurt.

In de lounge neemt hij plaats, hij pakt de telefoon en belt op. Zodra er opgenomen wordt neemt Bas het woord, klopt het dat er straks een real care baby van jullie deze kant op komt?. Ik ben benieuwd of de baby kan instellen op bepaalde emoties. De man aan de telefoon laat weten dat je makkelijke baby’s kan programmeren, maar ook heel moeilijke baby’s. En hoe komt de baby nu deze kant op. En zou het kunnen dat hij na een paar dagen op het moeilijkst geprogrammeerd wordt? vraagt Bas door. De man aan de telefoon laat weten dat het wel kan, maar het is volgens hem natuurlijk niet realistisch. Maar dit is Utopia aldus Bas, hier is helemaal niks realistisch zegt hij lachend. Dat is goed, dan programmeer ik hem wel zo dat hij na een paar dagen verandert aldus de man. Bas is wel benieuwd na hoeveel dagen de baby verandert in deze terror mode. Volgens de man is het geen terror mode maar de baby verandert na een dag of twee. Nou dan zie ik de baby wel verschijnen aldus Bas die zijn lach amper kan inhouden. Hoe gaan Gina en Mark hierop reageren? We zijn benieuwd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Boerderijbert at 16:10

  Nou ik vind Bas ook een geniepig kereltje. Voert helemaal niets uit. Ja is bezorgd over een eendje. Hoe is het trouwens met het “kipje”?
  Nu weer met de baby( wat een flauw idee trouwens). Moet toch weer de zaak verzieken.

 2. Ann at 14:39

  Nou marja, moet dat zo tegen gea??? Zij geeft gewoon haar mening en ik ook, bas doet totaal niets en is kinderachtig om dat te doen.. En ik begrijp dat bedrijf ook niet een ander bestel en weer een ander regelt het, maar bas ga iets doen, behalve spelen met vogels, opa, s, enz, want

 3. gea at 13:29

  Wat is Bas ook een etterbak, hij bemoeit zich overal mee en krijgt ook alles voor elkaar, maar werken ho maar en wat zal hij lachen bah.

  • Johan at 13:35

   Het is Utopia!!! volgens jou moet het zoals in de buiten wereld. zoals je ook in Utopia ziet; brengt dat alleen maar ellende onder en met elkaar. en kijk Bas nu eens!!!! altijd is hij bezig miss wel voor zich zelf. die maakt er zijn eigen Utopia van. kan bijna met iedereen overweg, heeft geen ruzie, doet wel is achterbakse dingen, maar dat word ook geaccepteerd uiteindelijk. maar wat wil jij?????

   mensen zien geld verdienen net als in de buiten wereld. en zeurende mensen! ik denk dat Utopia zo voorbij zal zijn.

   Hoe Bas ook is, als hij weg gaat, heeft hij zeker iets neer gezet in korte tijd!!! al dan niet met de groep. er zijn er maar weinig die in utopia hebben gezeten die dat hebben bereikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *