Ivan en Bjorn over de Utopiaan van het jaar

Ivan en Bjorn over de Utopiaan van het jaar

Tijd om je weer te voorzien van Utopia nieuws! Dit keer spraken Bjorn en Ivan met elkaar over de Utopiaan van het jaar verkiezing…

De heren spraken met elkaar terwijl ze in het kantoor bezig waren. Bjorn is benieuwd of Ivan Utopiaan van het jaar wil worden. Ivan antwoordt dat hij het hartstikke leuk zou vinden om mijzelf Utopiaan van het jaar 2015 te noemen. Niet dat er een Utopiaan is, maar het lijkt mij leuk om die titel te verdienen. Maar ik vind ook wel dat ik het verdiend heb voegt hij eraan toe. Bjorn vraagt of hij bewust bezig is om zichzelf naar de titel te werken. Nee antwoordt Ivan resoluut. En Bjorn vertelt dat hij er hetzelfde over denkt als Ivan. Al is Utopia niet iets wat je kan winnen. Een spel kan je winnen volgens Bjorn en Utopia is voor hem geen spel.Daarna kletsen de twee nog even over de stemronde van volgende week dinsdag. Volgens Bjorn gaat het echt spannend worden. Maar er is hem ook iets opgevallen. Het is maar één keer gebeurd dat ik stemde op iemand die niet naar huis is gegaan. Al de keren dat ik op iemand stemde, dan ging die naar huis. Zou Bjorn gelijk hebben?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *