Ivan gaat niet meer vol op Cees

Ivan gaat niet meer vol op Cees

We schreven er al over, Cees die zich afvraagt of Ivan vol op hem zal gaan stemmen. We kunnen je er nu wat duidelijkheid over bieden want Mark en Ivan hebben vanmorgen een gesprek over de stemronde gehad.

Alles kan ik onderbouwen, gewoon goed zegt Mark tegen Ivan over de aankomende stemming. Ivan vertelt dat hij het moeilijk heeft om te bepalen op wie hij gaat stemmen Maar voor jou is het toch makkelijk? zegt Mark plagend. Doelend op de belofte die hij bij de vorige stemming maakte, drie stemmen op Cees te geven. F*ck you antwoordt Ivan. Nee gaat Mark verder dat was denk ik in het moment dat je dat hebt gezegd. Ivan legt uit dat hij het moeilijk vindt om voet bij stuk te houden. Ik zie zoveel vooruitgang bij Cees, als dat nou niet was geweest was ik mijn uitspraak wel nagekomen voegt hij eraan toe. Je ziet hoe f*cking hard hij zijn best doet om z’n mond te houden en dingen langs zich te laten aldus Ivan. Mark vertelt dat het vooral bij hem gaat om het ik en wij gevoel. Ook zal ik rekening houden met de dingetjes die voor zijn gevallen. Ook kijk ik naar persoonlijk vlak voegt hij eraan toe. Wel zijn de mannen erover eens dat het moeilijk gaat worden om een keuze te maken. Vooral omdat je ook om mensen bent gaan geven. Maar goed als je daar alleen maar naar gaat kijken, kom je al snel bij de nieuwelingen uit aldus Mark…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *