Komt Ivan zijn woord na tijdens de stemming?

Komt Ivan zijn woord na tijdens de stemming?

Nog meer gesprekken van gisterenavond, dit keer tussen Cees en Bas. De twee hadden het over de stemming die volgende week dinsdag plaats zal vinden…

Cees vertelt dat het er tot nu toe redelijk rustig aan toe gaat. En dan doel ik op mijzelf. Bas antwoordt dat hij bang is dat Cees zich toch een beetje vergist. Ik denk niet dat mensen vol op je gaan maar dat er wel een paar op je gaan stemmen. Cees lijkt er anders over te denken, zo had hij stemmen van Nicole verwacht. Maar hij is er stellig van overtuigt dat zij niet op hem gaat stemmen. Wel is hij nieuwsgierig naar Ivan, wat zal hij doen? Vorige nominaties heeft hij namelijk kwaad gezegd vol op Ivan te gaan toen Cees tactisch stemde. Bas antwoordt dat Ivan dat niet zal doen. We zijn benieuwd hoe het gaat lopen. Houdt Ivan zich aan zijn woord?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. maria at 10:08

    Denk het niet. Heb net een gesprek tussen ivan en mark gehoord.Mark vroeg aan ivan of hij nog 3 stemmen aan cees geeft(zoals hij laatst zei)Ivan….denk het niet ..omdat cees momenteel de moeite neemt om meer zijn mond te houden en zich wat aanpast. Hij vind het wel moeilijk op wie dan wel. Maar ja is cees slim om dat te doen vlak voor de stemmingen? Zie hem trouwens wel graag gaan en vooral Armanda , want die is alleen maar met zichzelf bezig en met oa vega. En Anja wat je als laatste zegt over naomi ben ik het volkomen met je eens…..Trouwens bas mag van mij ook wel gaan die is allang niet meer de persoon toen hij binnen kwam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *