Bas en Rowena werken hun plan uit

Bas en Rowena werken hun plan uit

We schreven er al eerder over, Bas en Rowena hebben nogal een apart idee. Ze willen huisjes op het terrein bouwen om bijvoorbeeld in te slapen. De twee besluiten hun plan verder uit te werken. Want vanavond gaan ze filosoferen over Utopia 2016 en dan kan het gelijk geopperd worden.

Bas en Rowena zijn erg enthousiast over hun plan om meer huisjes neer te zetten op het Utopia terrein. De twee kruipen achter de computer, zoeken informatie en ook belangrijk maken een plattegrond. Rowena heeft wel wat vragen over de financiën, hoe gaan ze het betalen? Volgens Bas is dat makkelijk, ik moet de Utopiaan van het jaar verkiezing winnen is zijn antwoordt. Als ik win moeten we het wel kleiner aan gaan pakken. Viva la revolution! roept hij enthousiast. Daarna gaan de twee richting de slaapkamer om er verder over te praten. Bas denkt dat er meer mensen voor, dan tegen zijn. Hij heeft een lijstje gemaakt. Er staan drie mensen in het rijtje tegen: Nicole, Wim en Mark. Rowena noemt geen namen, maar één iemand vindt ze een b*tch, de ander een pussy en als laatste noemt ze iemand vastgeroest. Volgens de twee denken de anderen niet out of the box. Wie zegt dat dit nu de ideale samenleving is? voegt Rowena eraan toe. Bas is het daar roerend mee eens. Tijd om buiten de lijntjes te gaan kleuren. Rowena lijkt het handig om de bouwers voor dit plan te motiveren, maar volgens Bas is dat niet nodig. Een huisje in elkaar zetten net als de studio? Daar heb je echt geen diploma voor nodig aldus de dierenvriend. Ik ben echt net een jongetje hoor, als ik wil kan ik echt wel bouwen sluit Rowena strijdlustig het gesprek af. We zijn benieuwd wat de andere bewoners ervan gaan vinden. Zal het plan slagen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *