Familiebezoek voor Ramona

Familiebezoek voor Ramona

De dag gaat rustig voorbij, Ramona heeft familiebezoek ontvangen en daar schrijven we dan ook ons bericht over. Ramona bleef ongeduldig wachten en uiteindelijk kwam er een auto het terrein op gereden. Enthousiast rent ze naar haar bezoek, tijd voor kussen, knuffels en begroetingen. Want ondanks het feit dat Ramona nog maar net in Utopia verblijft heeft ze ze erg gemist. Haar oma, moeder, vriendin, vriend en kat komen gezellig langs. Ivan wordt begroet als Utopiaan van het jaar en een vriendin laat weten dat ze elke dag alles via de live streams volgt. De moeder van Ramona is erg trots en krijgt vanuit de buitenwereld aardig wat positieve complimenten over haar dochter. Eigenlijk is alles wat de familie via de buitenwereld ervaart positief te noemen. Ook heeft haar familie aardig wat eten mee genomen en het duurt niet lang voordat iedereen aansluit voor een heerlijke lunch, er is immers genoeg! Wat later gaat de openhaard aan en wordt er gezellig bijgekletst. Ramona laat weten haar familie erg te missen ook al is ze er pas drie weken. Ramona deelt zelf nog wat cadeautjes uit, echte Utopia spullen die ze weggeeft zoals een gedichtenbundel en zonnebril. De dag van Ramona kan niet meer stuk zo vlak voor het nieuwe jaar en daarboven op heeft ze tijdens Utopia 2016 drie bezoekmomenten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. lena at 00:45

  Snap de hele logica niet. Inderdaad er net in zitten en nu al bezoek. Snap er geen snars van. Maar ramona is naar mijn mening echt nep. Toneel spelen is ze goed in . Soms zou ik er alleen al in willen om die mensen de waarheid te vertellen zonder omwegen. Nepperds allemaal…

  • Hannah at 16:00

   Maar dan klopt het toch? Als elke bewoner recht heeft op een keer bezoek per jaar en elke bewoner kan/mag zelf aangeven wanneer, is het logisch dat Ramona dit voor het einde van het jaar plant.
   En als ze bezoek twee keer per jaar mogen laten komen, kan ze deze maand zelfs nog een keer haar familie laten komen. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *