Nicole twijfelt over haar voortgang in Utopia

Nicole twijfelt over haar voortgang in Utopia

Nog meer twijfels bij Nicole, eerder sprak ze al met Gabriëlle over haar jaloezie en de vriendschapsband waar ze aan twijfelde maar wat later sprak ze ook nog met Ivan. Ze heeft namelijk twijfels over haar voortgang in Utopia.

Op bed sprak ze erover met Ivan, onbewust denk ik dat het wel mooi is geweest… Denk ik. Ik zit al een tijdje niet lekker in mijn vel en denk dat dat de rede zou kunnen zijn. Ivan antwoordt als je eenmaal redenen bedenkt om hier niet te zijn dan gaat zich dat vertalen in je gedrag. Hoe je in je vel zit… Dan ga je denken of je iets wel of niet gaat doen en je gaat overwegingen maken voegt hij eraan toe. Je twijfels zijn niet raar, je twijfelt veel maar het is niet nodig. Door de twijfels wordt je wel onzeker. Nicole antwoordt dat het nogal wisselend is, de ene dag heeft ze het verschrikkelijk naar haar zin, al kan dat een dag later compleet zijn omgeslagen.Volgens Ivan kan je altijd Utopia verlaten en naar je familie toe, wanneer zij je echt nodig hebben. Maar er is geen weg meer terug dan. Zo lang alles buiten nog goed is, moet iedereen genieten van Utopia en elke kans aanpakken. Ik ben hier enkel aan het groeien, ik groei met de dag sluit Ivan het gesprek af. Zou Ivan Nicole’s twijfels hebben weggenomen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. MariaBora at 22:18

    als Nicole eruit gaat en Ivan blijft dan is het spel voor hun beiden uit, de jaloezie van Nicole wordt dan alleen maar erger, Ivan gaat gewoon door zoals hij altijd gedaan heeft, ook als ze beiden naar buiten gaan moet Nicole toch echt wat aan die jaloezie doen, anders wordt het ziekelijk en heeft de relatie helemaal geen schijn van kans. Eerlijk gezegd vind ik dat Nicole er niet beter van is geworden, toen ze binnenkwam was ze een (stoere) meid die veel hutten wilde bouwen.

  2. anneke at 19:47

    Als je denkt dat het mooi voor je geweest is moet je gaan,maar wat je ook kan doen is niet zo jaloers doen en even aan je eigen denken en niet zoveel met Ivan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *