Nicole jaloers op Gabriëlle?

Nicole jaloers op Gabriëlle?

Gisteren was het niet alleen maar gezellig in de loods, Nicole had Gabriëlle namelijk afgesnauwd en niet veel later bespraken de twee het. Wat blijkt? Nicole is jaloers op de relatie van Gabriëlle met Naomi en Rowena.

Buiten nemen de twee plaats, Nicole vertelt dat ze zich alleen voelt en dat ze al een tijdje het idee heeft dat ze Gabriëlle als vriendin verliest. En sinds de komst van allemaal nieuwe meiden voel ik de band verwateren voegt ze eraan toe. Nicole zei al eerder vandaag dat ze heel jaloers wordt als Gabriëlle, Naomi en Rowena samen in een huisje zouden gaan slapen. Ik had het wel eerder kunnen zeggen, maar ik heb het niet gedaan omdat ik het moeilijk vind. Ik vind het helemaal niet erg dat je dikke vriendinnen bent geworden met Naomi en Rowena. En als je nog steeds zo met mij om zou gaan als met hun, dan zou er geen probleem zijn voegt ze eraan toe. Gabriëlle snapt Nicole wel alleen vind ze het jammer dat ze het nu pas hoort. Ik had gehoopt dat je eerder op me af zou stappen met je problemen. We zijn gewoon vriendinnen gaat ze verder en biedt vervolgens haar excuses aan voor het feit dat ze Nicole een beetje aan de kant geschoven heeft. Komt alles dan toch nog goed?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *