Familiebezoek voor Gina!

Familiebezoek voor Gina!

Na een rustige ochtend gebeurd er dan toch nog iets in Utopia. Gina krijg na lang wachten namelijk familiebezoek! Gina stond al op tijd bij de poort en werd in gezelschap gehouden door Wim en Mark. Uiteindelijk kwam er dan een auto het terrein op. Tijd voor knuffels en kussen, onder andere zijn er een paar vriendinnen mee gekomen maar ook haar moeder en de hondjes. Iedereen gaat richting de loods waar gezellig bij gekletst wordt. Gina heeft onder andere een gesprek met een vriendin die sinds kort een relatie heeft. Maar ook het feit dat Mark waarschijnlijk binnenkort zal vertrekken komt ter sprake. Dan wordt volgens Gina hun relatie pas echt op de proef gesteld. Gina heeft ook weer wat dingen gehad, zoals chocolade en een tas. Verder laat Gina weten dat ze iets wil zoeken om uiteindelijk buiten mee verder te kunnen. Maar wat weet ze nog niet precies. Wel zal ze eerst in een bar gaan werken zodat ze overdag wat met vriendinnen kan gaan doen. Gina laat verder weten dat ze naar huis gaat als ze geen kans maakt winnaar te worden bij de Utopiaan van het jaar verkiezing. Dit zal rond september zijn als ze alle nominaties overleeft. Verder geeft de moeder van Gina her en der wat “tips” mee aan de bewoners. Uiteraard mogen we dit niet zien, en het beeld wordt dan niet veel later over gezet of er volgt een streamlock. Verder vertelt Mark nog van zijn vrienden avond. Het zou om 23:45 uur afgelopen zijn maar een vriend sprong nog net even in de hottube. En is uiteindelijk weggestuurd door de regie… Vandaar de streamlocks… Ach het is gezellig en daar gaat het immers om! Gina kan voorlopig nog even genieten van haar vrienden en familie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *