Heeft Do in de wasbak gekotst?

Heeft Do in de wasbak gekotst?

Het kots mysterie van Utopia blijft nog even doorgaan, de bewoners zijn er nog altijd niet achter wie na het rumoerige avondje met veel drank de wasbak heeft vol gekotst. Er wordt volop gespeculeerd zo ook vanavond, zou Do het gedaan hebben?

Ik was het niet zegt Do tegen Bas. Ik was het écht niet! Of ik kan me echt iets niet herinneren voegt ze eraan toe. Bas trekt een wenkbrauw op.  Volgens hem is er chips gevonden in de betreffende wasbak en Do was één van de chips eters… Daarom gaat dat gerucht gaat hij verder.  Ik weet niet wat ik moet zeggen, maar ik ben het niet geweest. In bed begon het wel te draaien antwoordt Do, dus ik wilde proberen te kotsen maar er kwam niks. Dus voor zover ik weet… Ik ga nu wel twijfelen aan mezelf geeft Do toe. . Dan had ik het wel geproefd grapt Bas. Ramona komt zich er even mee bemoeien en weet te vertellen dat zij, volgens de poll op internet, zou hebben gekotst. Nou dat kan niet grapt Do, want de roddel gaat dat ik heb gekotst. Heb jij gekotst?! vraagt Ramona vervolgens. Do roept hard dat zij het niet gedaan heeft. Maar wie heeft het dan gedaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *