Is Romy jaloers op Cemal?

Is Romy jaloers op Cemal?

Eerder had Cemal al een idee, hij wil namelijk geld verdienen met zijn lichaam en per een lapdance per video verkopen. Waar we overigens eerder over schreven. Wat later, afgelopen avond besloot Gabriëlle het gesprek met Romy aan te gaan. Wat vind zij van dit idee?

Terwijl Romy op de bank lag ging Gabriëlle het gesprek aan en begint over het cyberlapdancen zoals Cemal het zelf noemt. Wat vindt jij ervan vraagt ze nieuwsgierig. Dat vindt ik denk ik niet zo leuk antwoordt Romy. Ben je een jaloers type? vraagt Gabriëlle door. Maar Romy ontkent dat maar voegt eraan toe dat ze denkt dat het niet leuk is om te zien. De video’s vind ik niet zo erg maar ik ben bang dat het daar niet bij blijft. Als hij daar toch nog werk van gaat maken en hij gaat inderdaad met andere meiden intiem dansen… Dat zou ik niet leuk vinden geeft ze toe. Gabriëlle vraagt dan nogmaals of Romy de video’s niet erg vindt. Romy benadrukt dat het niet fysiek moet worden, maar als het bij de video’s blijft dan is ze juist trots. Trots dat ze ’s nachts als enige naast hem mag liggen. Ze hoeft het alleen niet te zien als Cemal de video’s opneemt. Daarna hebben de twee het nog even over hun relatie in Utopia. Vindt jij Romy een jaloers type?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *