Ivan te gast bij Carlo’s tv café

Ivan te gast bij Carlo’s tv café

Oud Utopia bewoner en Utopiaan van het jaar 2015, Ivan was gisteren te zien in het programma van Carlo Boszhard Carlo’s TV café. Wil de moeder van Carlo moet in het programma altijd een opdracht uitvoeren. Gisteren was de opdracht deelnemen aan Nederland in beweging. Deze deelname zorgde voor hilarische beelden die je hieronder nog eens terug kunt kijken. Aan het einde van de opdracht kreeg Wil nog een prijs omdat ze de beste deelneemster was… En wat was de prijs? Een massage van oud Utopia bewoner Ivan! Wil was daar erg blij mee, ze is vanaf het begin al fan van hem…

En dan gaan we nog even verder met wat nieuws uit de mini samenleving. Zo hadden de bewoners nog voor het vertrek van Bronno een koffiemomentje. Er werd over van alles gesproken. Zo gaat Gina zich vandaag op haar post richten. Wil Rowena het binnenkort in een centraal over de studio hebben. Ze kwam daar altijd graag maar de laatste tijd niet meer. Dit omdat er wel eens bewoners slapen. Gert-Jan laat weten in het merchandise hok te hebben geslapen. Je zult er van mij geen last meer hebben benadrukt hij. Daar werd nog verder over gediscusieerd en verder werd er weinig besproken. We komen snel terug met meer nieuws van vandaag!

 


Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *