Kroegtopia avond in Utopia

Kroegtopia avond in Utopia

We blikken nog even terug naar afgelopen avond. De nieuwe dag is al wel begonnen en we weten al dat Bronno Utopia moet verlaten maar er is nog meer gebeurd. Zo was er afgelopen avond een feestje in huize Utopia. Kroegtopia! Een gezellig avond in het bruine café in de loods. En daar hebben we nog wat beelden van. Ook Anne de vrijwilliger was aanwezig om de bewoners een handje te helpen. Want naast advies geven is ze daar immers voor aangenomen. Aan de sfeer was geen gebrek, zodra de bezoekers gearriveerd waren nam Cees het woord. Hij heeft de kroeg avond geopend voor het publiek. Ook was er de nodige muziek, er was zelfs een band aanwezig. BluesBand BXM om precies te zijn. Karin krijgt overigens ook nog de nodige felicitaties van de gasten. Ze zijn blij dat ze vaste bewoner is geworden, het was allemaal zo jong… Ook de merchandise liep redelijk. Alleen lijkt Romy wat moeite te hebben met rekenen… Ramona besloot haar een handje te helpen. Enfin, het was erg gezellig en je kunt het nog eens op je gemakje terugkijken via onderstaande video’s. Dan gaan wij snel verder met het omschrijven van nog meer Utopia nieuws. Zien we je zo terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *