Maakt Jessie onderscheid tussen oude en nieuwe bewoners?

Maakt Jessie onderscheid tussen oude en nieuwe bewoners?

Nog wat nieuws van afgelopen avond, Do en Rianne hadden in het zonnetje een gesprek over president Jessie. Rianne heeft namelijk wat pittige gesprekken met hem gehad.

Do laat bij Baas Beach aan Do weten dat ze haar echt een maatje vind. Ik vind het fijn om bij jou mijn hart te luchten geeft ze daarna toe. En vertelt vervolgens over de gesprekken die ze met Jessie heeft gehad.  Jessie had haar namelijk apart genomen om een woordje met haar te spreken. Hij legde mij uit wat normaal gesproken de gang van zaken in Utopia is. En zei jij bent hier nu op dit moment een aantal weken en het is dan ook belangrijk dat je je bij dit soort dingen daarnaar gedraagt. Als je ergens anders ingedeeld staat moet je dat ook gewoon doen. Je kunt het wel bespreekbaar maken maar je kunt het niet in de groep gooien. Dit gesprek zit me nogal dwars legt de nieuweling dan uit. Ik ben toen het gesprek aangegaan en ik heb hem verteld dat hij mij het gevoel gaf dat hij zichzelf boven mij plaatste en dat vind ik niet prettig. Do snapt Rianne helemaal, ik zei ook al tegen Jessie je kan niet zeggen dat iemand te snel teveel wil, want jij bent ook al na anderhalve maand president geworden. Er mag geen onderscheid gemaakt worden tussen oude en nieuwe bewoners. Van oude bewoners kun je iets leren door hun ervaringen en van de nieuwe bewoners leer je omdat zij juist een fris perspectief hebben. Rianne reageert dat ze van verschillende bewoners gehoord heeft dat ze in het begin van alles aan wilde pakken maar later de energie weg zakte. Ik hoop dat mij niet gaat gebeuren. En Do weet zeker dat dat niet gebeurd. Uitzonderingen bestaan, dat dit tot nu toe bij veel mensen gebleken is, betekent niet dat dit straks bij jou ook gebeurd. Je hebt al bewezen dat je best wel standvastig bent en niet zomaar opgeeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *