Een confrontatie tussen Gina en Rianne

Een confrontatie tussen Gina en Rianne

Er is een technische storing op de live streams. Momenteel werkt het team van Utopia er hard aan om dit op te lossen. De streams werken soms niet helemaal goed. Enfin, op naar wat nieuws uit Utopia. Zo zijn Gina en Rianne een confrontatie aan gegaan.

De twee hadden namelijk een discussie tijdens het centraal van vandaag. Rianne wilde niet bij de broodjes staan omdat ze wat van de markt zelf wil meemaken. Dit schoot Gina in het verkeerde keelgat. Gina merkte toen op dat ze nooit wat mee krijgt van een evenement, omdat zij altijd in Le Luifel staat. Rianne ging daar weer op in en Gina besloot het centraal te verlaten van woedde. Een paar uur later besluit Rianne op haar mede bewoonster af te stappen.Rianne begint het gesprek door toe te geven dat ze geschrokken is door de dreiging van Gina om Le Luifel dicht te gooien. Ik hoop dat deze woorden door de emoties kwamen voegt ze eraan toe. Gina antwoordt dat ze het niet riep vanuit emotie, maar vanuit irritatie. Ik ben het t zat dat mensen Le Luifel slechts zien als een hok, want het is meer dan dat benadrukt ze. En ik ga niet smeken om anderen in Le Luifel te laten werken vervolgd ze. Maar als niemand het wil dan moet Le Luifel maar dicht. Ik ben het zat om altijd de verantwoordelijkheid van de friettent te moeten dragen. De rest voert geen fluit uit. Rianne zegt dat ze het wel snapt maar hoopt ook dat ze ook haar standpunt kan begrijpen. En verzekert haar dat ze Le Luifel in haar hart heeft gestoken. Ook hoop ik dat je door blijft gaan met Le Luifel voegt ze eraan toe. Gina laat weten dat ze de intenties van Rianne begrijpt maar volgens haar hadden andere bewoners in moeten springen. Als het met moeite moet, dan niet. En bedankt Rianne vervolgens voor het gesprek…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 11:48

    We zien op tv weinig tot niks van Rianne dus kan niet over haar oordelen.
    Heb wel in het begin gezien dat ze wel bezig was.
    Nieuwe Utopiane hebben het moeilijk daar , wat heel jammer is sommige doen echt hun best.
    Ze moeten niet elke keer de ruzies laten zien , er zal gerust nog wel andere dingen uitgezonden kunnen worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *