De bewoners komen bijeen voor een bespreking over de markt

De bewoners komen bijeen voor een bespreking over de markt

Een nieuwe dag is begonnen en de bewoners hebben alweer een bespreking gehad. Dit keer over de markt die morgen plaats zal vinden. De taakverdeling en verdere dingen die nog moeten gebeuren werden besproken.

Het beloofd namelijk een drukke dag te worden. En tevens is de dag belangrijk omdat de financiën opgekrikt moeten worden. Vandaar dat de bewoners bij elkaar komen om het één en ander te bespreken. Ramona opent de vergadering door alvast de taken te verdelen voor morgen. Het barteam bestaat uit Victoria en Ruud. Jacco, Karin en Jessie ontfermen zich over de merchandise. De friet en andere snacks worden gebakken door Gina, Cemal en Kevin. Romy loopt rond met cupcakes en Rowena staat  samen met Anthony  bij de entree. Billy doet de rondleidingen en Bas en DO staan bij Baas Beach.  De personen die zijn genoemd zijn tevens verantwoordelijk voor de op en afbouw van hun werkomgeving. De taakverdeling kan nog rouleren tijdens de markt, maar dit is afhankelijk van de omstandigheden. En nadat de bespreking is afgesloten, gaat iedereen alvast aan de slag. Er moeten shirts worden geplottert, de aardappelen moeten worden gesneden en zo zijn er nog veel meer voorbereidingen die moeten worden getroffen. Werk aan de winkel!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *