De bewoners kwamen afgelopen avond tot rust in Utopia

De bewoners kwamen afgelopen avond tot rust in Utopia

Wat gebeurde er naast de relatieproblemen tussen Cemal en Romy nog meer in huize Utopia? We hebben een samenvatting van kleine gebeurtenissen voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

De avond verliep vooral rustig in Utopia. De bewoners deden rustig aan, zo zaten verschillende bewoners op de bank gezellig te kletsen. Maar er werd ook gewerkt, niemand minder dan Ruud was nog druk bezig. Hij hield zich bezig met zijn BENDR truien in het kantoor. Hij was druk in de weer op de computer voor het logo. En niet veel later ging hij aan de slag met plotteren. Helaas verliep dit niet heel goed. Hij heeft moeit met de oortjes van de bedrukte stier en Rowena biedt hem hulp aan. Verder speelden een aantal bewoners een spelletje. Ramona, Cemal, Romy, Karin, Kevin en Billy spelen een potje poker. Naast Ruud waren er nog twee dames druk bezig in de keuken. Na een dag met aardig wat indrukken door het voorstel van de 40-urige werkweek besluiten Gina en Victoria ter ontspanning muffins, soesjes en andere lekkere dingen te maken. Alvast ter voorbereiding van de high tea. Even lekker tot rust komen. Tijd voor meer nieuw nieuws in de mini samenleving. Wat zal er vandaag allemaal gaan gebeuren? We houden het in de gaten en komen spoedig terug met meer nieuws! Zien we je zo terug?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *