Romy probeert het weer goed te maken met Cemal

Romy probeert het weer goed te maken met Cemal

Cemal heeft vandaag het gevoel dat Romy hem te weinig aandacht geeft en heeft hier dan ook last van. Hij sprak haar dan ook afgelopen avond aan waar we over schreven. Maar helaas zonder resultaat. Het leidde tot een korte ruzie en de twee gingen daarna hun eigen weg. Cemal vertrok naar de sportschool en Romy ging op zoek naar Ramona om haar hart te luchten.  Op de vide legt Romy uit dat ze een hele drukke dag heeft gehad, en dat ze Cemal daarom niet genoeg aandacht heeft kunnen geven. Het gaat niet zo lekker geeft ze al snel toe.Ik begrijp niet waar hij zich zo druk om maakt vervolgd ze. Dit omdat hij de hele dag gezellig met Kevin is geweest. Dan ga ik toch niet storen voegt ze eraan toe. Na dit korte gesprek gaat Romy toch maar naar Cemal om het goed te maken. Ze loopt naar de sportschool en legt nogmaals uit dat ze druk bezig was en in haar eigen wereld zat. Romy vindt het jammer dat er weer gezeur over moest komen, maar wil het hier wel bij laten. En stelt vervolgens voor om vannacht samen in de studio te slapen, even wat quality time samen. En wat Cemal niet weet is dat Romy als verrassing rozenblaadjes op het bed wil strooien. Eind goed al goed?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *