Cemal spreekt Romy aan, ze doet niks voor hun relatie

Cemal spreekt Romy aan, ze doet niks voor hun relatie

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Er waren weer eens wat relatieproblemen tussen Romy en Cemal wat we in dit bericht voor je omschrijven.

Cemal neemt Romy namelijk mee naar buiten om haar aan te spreken op haar gedrag. Het stel heeft afgelopen woensdag een gesprek over hun relatie gehad, waarin Romy Cemal verweet dat hij niet met haar praat. Daardoor lijkt het alsof ze geen relatie hebben. En hij een beetje in zijn eigen wereld leeft. Maar vandaag merkt Cemal op dat Romy geen enkele moeite doet om de relatie tussen hen in stand te houden. Zo heeft ze volgens Cemal pas tegen etenstijd met hem gepraat. En dat was ook nog eens nutteloos. Je doet geen moeite voor onze relatie benadrukt hij. Ik vind het vervelend  dat je me aansprak op mijn gedrag, maar nu vervolgens zelf precies hetzelfde doet. Romy begrijpt het op haar beurt niet zo goed. Ik heb een drukke dag gehad en had gewoon niet eerder tijd legt ze uit. Je zegt het alleen omdat je aandacht te kort bent gekomen voegt ze eraan toe. En dit terwijl je zelf ook de hele dag druk bent geweest. De twee lijken er niet echt uit te komen en besluiten er maar over op te houden. Eenmaal binnen vertrekt Romy naar de vide, waar ze aan Ramona vertelt wat er is gebeurd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *