Jessie is niet populair bij de bewoners

Jessie is niet populair bij de bewoners

Vanmorgen opperde Gina om een 40-urige werkweek in Utopia in te voeren. Dit bracht nogal wat met zich mee. Onderling waren er aardig wat frustraties en dan met name onder de tegenstanders van dit idee. Ook Jessie lijkt het niet eens te zijn met de 40-urige werkweek. Wat irritatie opwekt bij Victoria.  Ze vindt dat Jessie altijd als hardste schreeuwt dat alles voor de bv moet, maar dat hij vervolgens zelf het goede voorbeeld niet neemt door bijvoorbeeld te zeggen dat hij zes keer op een dag wil eten en niet de hele dag wil werken. Ze uit haar frustraties bij Ruud. Victoria laat weten het niet erg te vinden dat mensen tegen de 40-urige werkweek zijn, maar is wel klaar met het hypocriete gedrag van sommige bewoners. Ruud lijkt het er wel mee eens te zijn. Als ik iemand hypocriet vind, is het Jessie wel voegt hij eraan toe. Ook Gina en Rianne zijn het met Victoria eens. Ze zijn het gedrag van Jessie meer dan zat. Als het goed gaat met de bv is Jessie de eerste die de eer opstrijkt, maar als het slecht gaat doet hij net of hij nergens vanaf weet vinden ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *