Rianne is klaar met bewoners die excuses hebben om niet te hoeven werken

Rianne is klaar met bewoners die excuses hebben om niet te hoeven werken

Terwijl Rianne bezig bij het schuurapparaat komt Do aan komt lopen. Al snel uit Rianne haar frustraties over dat ze alleen aan het werk is. Ook benoemt ze dat ze het theater voor een groot deel in haar eentje heeft gedaan. Do vraagt waarom Rianne mensen niet aanspreekt op hun gedrag. Rianne antwoordt dat ze dit al heeft gedaan. Maar dat heeft blijkbaar geen nut gehad. Boos voegt ze er dan ook aan toe dat ze er helemaal klaar mee is. Het stoort met dat de bewoners continu excuses hebben om niet te hoeven werken. Do lijkt het ermee eens te zijn maar blijft herhalen dat ze het bij de mede bewoners aan moet blijven geven. Dat gaat nog wat worden met een 40-urige werkweek, althans als het echt doorgevoerd gaat worden… Zien we binnenkort veel werkende Utopianen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Gerda van der Zer at 20:46

    Wordt tijd dat talpa ingrijpt. Wordt kinderachtig. Treurig om te zien, nog nooit zoveel gezeur geweest. Geef mij dan maar de oude clan terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *