Ramona ontvangt familiebezoek in Utopia

Ramona ontvangt familiebezoek in Utopia

Ramona heeft familiebezoek! Zij mag een paar uur genieten van familie en vrienden die in Utopia langs komen. Ze stond dan ook vrolijk op en laat aan haar mede bewoners weten niet zenuwachtig te zijn. Ze heeft er vooral zin in. Als het bijna tijd is gaat Ramona vergezeld door Victoria, Romy, Billy, Karin, Jacco en Rowena richting de poort om ze daar op te wachten. Als de deuren van het hek opengaan staan ze allemaal enthousiast te klappen en te juichen. Als de auto het terrein op komt rijden lopen de bewoners er met zijn allen op af. Ramona is door het dolle heen en vliegt haar moeder in haar armen. Daarna wordt er gezellig bijgekletst en krijgt Ramona weer een flinke oppepper.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *