Utopia haan Piet keert terug naar Utopia voor zijn laatste rustplaat

Utopia haan Piet keert terug naar Utopia voor zijn laatste rustplaat

Utopia haan Piet is laatst onverwacht overleden. Vooral Ruud had het er erg moeilijk mee maar natuurlijk ook de andere bewoners. Na zijn overlijden heeft de vogel kliniek Piet meegenomen. Daar is hij vervolgens gecremeerd. Het as en een aantal van zijn veren worden vandaag teruggebracht. Bas en Ruud zijn blij met deze mooie herinnering aan hun dierenvriendje. De medewerker van de dierenambulance loopt na het overhandigen van de as mee met Bas naar vogelvillage. Bas maakt zich zorgen om de kleur van de poten van Henk. De medewerker van de dierenambulance onderzoekt de haan, maar kan niets afwijkends vinden. Hij adviseert Bas het goed in de gaten te houden en contact op te nemen met het vogelhospitaal bij eventuele veranderingen. En Piet zal een mooi plekje krijgen in de mini samenleving als laatste rustplaats.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Sonja Hiemstra at 00:11

    Er zullen nog wel meer dieren het loodje laten daar. Het was een militair terrein met veel lood in de grond, niet bepaald bevordelijk voor gezondheid van de dieren…….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *