Bas en Do denken dat Ruud geen schijn van kans maakt in het gevecht met Ivan

Bas en Do denken dat Ruud geen schijn van kans maakt in het gevecht met Ivan

Ivan heeft een videoboodschap naar Utopia gestuurd. Na het bekijken van de videoboodschap van Ivan voor Ruud staart Ruud stilletjes voor zich uit. En laat weten dat hij niet onder de indruk is van het bericht en dat hij niet goed weet hoe hij moet reageren. Bas geniet overduidelijk van de strijd tussen de heren. Als Ruud is weggelopen vertelt hij aan Do dat hij Ivan gaat schrijven. Hij wil hem de beste strategie doorgeven. Do vraagt verbaast of Bas wil dat Ivan wint, maar Bas is hier nog niet helemaal zeker van. Ik denk wel dat Ruud geen schijn van kans maakt voegt hij eraan toe.  Do is het met hem eens. Dit omdat Ruud al een tijdje niet traint denken de twee dat hij niet sterk genoeg zal zijn. Denk jij dat Ruud kans maakt in het gevecht met Ivan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Rina at 23:42

  Hij maakt geen schijn van kans bij Ivan, en hij gaat het ook niet doen.
  Dan moet hij zijn mannelijkheid laten zien, nou ja laten we eerlijk zijn
  Hij heeft voor mij niks mannelijks. En hij is bang voor Ivan.
  Lijk me wel heerlijk om hem zien te verliezen.

 2. scarlet at 14:33

  Ik zou met blijdschap zien hoe die Ruud een pak slaag zou krijgen van die Ivan (alhoewel ik die Ivan ook niet erg mocht, maar dan toch nog liever had dan die niksnut Ruud).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *