Rowena organiseert een academie over huiselijk geweld

Rowena organiseert een academie over huiselijk geweld

Vandaag staat er een academie over huiselijk geweld op het programma. Gisteren gaf Rowena al aan dat ze graag hulp van haar mede bewoners zou willen. En die heeft ze uiteraard gehad. Maar ondanks dat is ze vandaag erg zenuwachtig. Haar mede bewoners zijn er voor haar en vertellen dan ook hoe trots ze op haar zijn. Niet veel later komen een aantal gasten aan in Utopia. Ze zijn van Movisie die de academie over huiselijk geweld ondersteunen.Als iedereen er is neemt Rowena zenuwachtig plaats voor de groep en begint te vertellen. Rowena vertelt haar verhaal. Met trillende stem vertelt ze over haar ervaringen met verschillende vormen van geweld in relaties. Er wordt aandachtig geluisterd door de andere bewoners. Na haar verhaal nemen de dames van Movisie het over. Er wordt gezamenlijk gesproken over huiselijk geweld. Een indrukwekkend probleem wat nu wat meer aandacht heeft gekregen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *