Gina en Victoria willen dat er elke week een werknemer van de week gekozen wordt

Gina en Victoria willen dat er elke week een werknemer van de week gekozen wordt

Gina en Victoria hebben een 40-urige werkweek met behulp van een referendum ingevoerd. En om hun mede bewoners een beetje te gemoed te komen hebben ze iets leuks bedacht. De 40-urige werkweek verloopt aardig goed maar Gina en Victoria willen er nog een nieuwe boost aan geven. De regel hard werken wordt beloond is vanaf nu geldig in de mini samenleving. De twee zijn namelijk van plan om elke zondag een werknemer van de week te kiezen. De gekozen winnaar mag zichzelf gelukkig prijzen en wordt beloond met snoep, koekjes of bonbons. Net als bij een stemming zal er worden uitgelegd waarom er voor welke bewoner gekozen is. Maar dat is nog niet alles, er zal ook een foto genomen worden van de winnaar. Deze wordt ingelijst en opgehangen op een centraal plekje in de loods. Wat vinden jullie van dit idee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Pip at 03:13

  Hier bespeur ik zo’n gigantische miskleun van Vicky die hierdoor wel erg overdreven duidelijk laat zien dat zij Jessie eruit wil aankomende stemming. Zo vies en smerig..en dat terwijl ik dacht de enige te zijn die in haar goedbedoelde alles is liefde nog geloofde.

  • Pip at 03:21

   Als geen ander zou juist zij moeten weten wat Jessie al die tijd keihard werkt en dat zijn werkzaamheden niet altijd zichtbaar zullen zijn maar geestelijk heel zwaar tillen. Zwaarder zelfs dan haar taak als psychologe. Wat een vieze tegenvaller is dit en dit laat wel overduidelijk zien hoe graag zij Jessie weg willen hebben

 2. Druif at 00:47

  Belachelijk ! Stelletje kleuters zijn het. Ze hebben nog geen een 40 uurige week doosjes gevouwen . Doen kleuters ook op school . Zelf doen ze geen reet zeker vicy niet . Snap niet dat ze die er niet uitgooien .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *