Billy is emotioneel, ze is bang om alleen te zijn

Billy is emotioneel, ze is bang om alleen te zijn

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Zo had Jessie een gesprek met Victoria. Want sinds de breuk met Jessie lijkt Billy veel onderliggende gevoelens te hebben die naar boven komen…

Billy laat weten zich alleen te voelen. Dit eenzame gevoel is één van haar grootste angsten en dat uit zich in veel verdriet. Nadat ze haar hart heeft gelucht bij Jessie, zit ze huilend in haar eentje achter de computer. Al snel komt Victoria haar troosten. En laat Billy weten dat iedereen bang is om alleen te zijn en dat ze zich nergens voor hoeft te schamen. Maar dit gaat er niet in bij Billy. Ze voelt zich ongemakkelijk en vindt het moeilijk om dit proces aan te gaan zonder haar familie. Het frustreert mij dat ik de adviezen van de andere bewoners niet begrijp dit terwijl ik dolgraag mijn probleem wil oplossen. Victoria drukt Billy op het hart dat het tijd nodig heeft en ze geeft haar een dikke knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *