Bas, Jessie en Do zetten elf wekkers die midden in de nacht afgaan

Bas, Jessie en Do zetten elf wekkers die midden in de nacht afgaan

Sinterklaas is in Utopia geweest zoals we eerder omschreven. Hij heeft alle bewoners een wekker cadeau gedaan. Maar volgens Bas is niet iedereen zo blij met dit presentje.

En daar besloot Bas afgelopen avond dan ook iets mee te doen. Hij wil het zijn mede bewoners namelijk betaald zetten. En besluit de hulp van Jessie in te roepen. De twee willen een grap uithalen. Niet veel later meldt ook Do zich bij de twee en het trio besluit om alle wekkers te verzamelen. Het plan is om deze tikkende apenraten door de hele loods te verspreiden en op hetzelfde moment af te laten gaan. Op plekken die goed zijn te horen en moeilijk te vinden benadrukt Jessie. Na een korte bespreking besluiten Jessie, Bas en Do om hun mede bewoners om twee uur ’s nachts de schrik van hun leven te bezorgen. Op dat tijdstip beginnen er elf wekkers te loeien die allemaal moeten worden uitgeschakeld. Nadat ze zijn gevonden natuurlijk. Do zal alles filmen voor Utopia Inside.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. maria at 12:59

    Heb de grap live gezien.Vond hem best leuk eigenlijk. Maar om nu Jessie zo terug te pakken ,vooral hoe die rare Rianne het wil doen,maar dan met jessie. Het feit is gewoon dat Bas en Do dit verzonnen hebben.Die waren er druk mee bezig.Ze riepen LATER pas de hulp van jessie erbij.Dus het kwam niet eens van jessie af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *