De sint is langs geweest in Utopia

De sint is langs geweest in Utopia

Een nieuwe dag is begonnen in Utopia en deze begon voor alle bewoners goed. De sint is namelijk langs geweest en heeft de schoenen van de bewoners gevuld!

Ramona drukt dan ook op de zoemer om iedereen bijeen te roepen. Sinterklaas is gisteren aangekomen in Nederland en de bewoners mochten daarom hun schoen zetten. Vanmorgen vroeg vonden de eerste bewoners al een cadeautje in hun schoen en nu is het moment dan eindelijk daar. Zodra iedereen zit leest Ramona eerst een briefje voor. “Afgelopen twee weken zijn we door Victoria wakker gemaakt. Daarom wil Sinterklaas je bedanken”, begint ze. Het is een gedicht, wat grotendeels gaat over hun 40-urige werkweek. Als Ramona klaar is met voorlezen, is het aan Victoria om als eerste haar pakje te openen. Iedereen heeft hetzelfde cadeautje gekregen. Het is een wekkertje en de bewoners kunnen er wel om lachen. Romy zegt er heel erg blij mee te zijn en Victoria hoeft nu niet meer de bewoners te wekken elke ochtend. Dat is nog eens handig!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *