Utopia kijkcijfers week 99

Utopia kijkcijfers week 99

Aangezien het vrij rustig is in Utopia hebben we even de tijd om de kijkcijfers te bekijken. Hoe goed wordt Utopia nog bekeken? Dat is wel interessant om in de gaten te houden aangezien Utopia in 2017 ook nog doorgaat! De gegevens komen van kijkonderzoek.nl.

Utopia kijkcijfers week 99 – avonden 19:30-20:00 uur

  • Maandag 7 november 572.000 kijkers
  • Dinsdag 8 november : 537.000 kijkers
  • Woensdag 9 november :517.000 kijkers
  • Donderdag 10 november: 516.000 kijkers
  • Vrijdag 11 november: 482.000 kijkers

De Utopia kijkcijfers waren lange tijd stabiel. Maar daar lijkt deze week toch een verandering gekomen. Vorige week zagen we op donderdag rode cijfers en dat is nu op vrijdag. Toch zijn de gegevens redelijk stabiel te noemen. Het gemiddelde van 500.000 kijkers blijft over het algemeen aanhouden. Wat er ook voor zorgt dat het marktaandeel goed blijft. Hierdoor kunnen we naar verwachting voorlopig nog wel van Utopia genieten. Zullen de kijkcijfers de komende weken nog positief blijven? We houden het in de gaten voor je.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *