Ruud en Rowena hebben ruzie door een uit de hand gelopen grap

Ruud en Rowena hebben ruzie door een uit de hand gelopen grap

Er zijn weer wat spanningen in Utopia. Dit keer tussen Ruud en Rowena. In dit bericht schrijven we wat er aan de hand is tussen de twee.

Het begon allemaal  dankzij een seksueel getint grapje die Rowena gisteren maakte waar Jessie bij was. Hier was Ruud op zijn zachts gezegd niet zo blij mee. Om deze reden zijn de twee gisteravond allebei boos naar bed gegaan. Nu de nieuwe dag al een tijdje begonnen is probeert Ruud een einde aan de ruzie te maken maar helaas mislukt dat. Het is duidelijk een gevoelig onderwerp voor Rowena. Ze vindt het niet leuk dat Ruud steeds moet benadrukken dat de grap seksueel getint is en dat Jessie volgens Ruud, daar opgewonden van raakte. Ze heeft al sorry gezegd en weet niet wat hij nog meer van haar verwacht. Dit valt niet in goede aarde bij Ruud, hij wil over dit onderwerp praten en snapt niet waarom Rowena gelijk in de verdediging schiet. Het gesprek verandert in een discussie en de twee lopen boos van elkaar weg. Ga je dat soort sh*t tegen me zeggen, oprotten schreeuwt Rowena terwijl ze de trap naar de vide op stampt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *